ja tez nie chce patrzeć na horoskop bo mi również pokazuje chłopaka a ja już 2 mam na chacieMi chiński na syna także nie biorę go pod uwagę nawet
Wolę patrzeć na swoje objawy
reklama
Betty2
Fanka BB :)
I ja.... ale czas pokażeMi chiński na syna także nie biorę go pod uwagę nawet
Wolę patrzeć na swoje objawy
Betty2
W perspektywie 3 synoweja tez nie chce patrzeć na horoskop bo mi również pokazuje chłopaka a ja już 2 mam na chacie
Tinulka
Moderator
Mi w pierwszej ciąży na chińskim kalendarzu wskazało córkę i się zgodziło, w drugiej ciąży pokazywało chłopca ale nie wiem jakiej płci było maleństwo, w trzeciej wychodziła córka a byłby syn, wiec u mnie skuteczność kalendarza 50/50 także zobaczymy tym razem ale sprawdzę po połówkowych jak już będę miała 100% pewności
INKA1990
Ale mi smaka narobiłaś. Uwielbiam warzywa pod każdą postaciąMój dzisiejszy obiad….
U mnie dzisiaj na słodko- zapiekany ryż z jabłkiem.
ulubione jedzenie mego męża ja się zmuszam do jedzenia poki co ….Ale mi smaka narobiłaś. Uwielbiam warzywa pod każdą postacią
U mnie dzisiaj na słodko- zapiekany ryż z jabłkiem.
Betty2
Coś trzeba...ulubione jedzenie mego męża ja się zmuszam do jedzenia poki co ….
Mi dziś też z jedzeniem nie po drodze ...dziwny dzień
Zapachy mnie drażnią ,hiacynt już w łazience wylądował.Następny bedzie balkon blee...
reklama
Jusik
Eh, moja ginekolog mi już na starcie powiedziała, że do 12go tygodnia może się wydarzyć wszystko, bo tak po prostu bywa, że mam myśleć pozytywnie, ale wiedzieć, że tak jest, żeby w razie czego nie mieć wyrzutów sumienia. Bardzo szybko uświadomiła mnie też, że jeśli coś będzie nie tak, to mało można pomóc - co najwyżej brać progesteron lub inne leki jeśli coś wyjdzie w badaniach nie w porządku. Także trzeba czekać ze spokojem.
Owszem u nas w szpitalu zrobią USG i sprawdzą, ale też niewiele więcej mogą.
Także trzymam za nas wszystkie kciuki a @DianaO życzę spokoju, sobie też, bo mam tak samo jak Ty
Owszem u nas w szpitalu zrobią USG i sprawdzą, ale też niewiele więcej mogą.
Także trzymam za nas wszystkie kciuki a @DianaO życzę spokoju, sobie też, bo mam tak samo jak Ty