reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Mi w pierwszej ciąży na chińskim kalendarzu wskazało córkę i się zgodziło, w drugiej ciąży pokazywało chłopca ale nie wiem jakiej płci było maleństwo, w trzeciej wychodziła córka a byłby syn, wiec u mnie skuteczność kalendarza 50/50 😉 także zobaczymy tym razem ale sprawdzę po połówkowych jak już będę miała 100% pewności

Mój dzisiejszy obiad….

Załączniki

• IMG_3751.jpg
    IMG_3751.jpg
    173,5 KB · Wyświetleń: 59
reklama
Eh, moja ginekolog mi już na starcie powiedziała, że do 12go tygodnia może się wydarzyć wszystko, bo tak po prostu bywa, że mam myśleć pozytywnie, ale wiedzieć, że tak jest, żeby w razie czego nie mieć wyrzutów sumienia. Bardzo szybko uświadomiła mnie też, że jeśli coś będzie nie tak, to mało można pomóc - co najwyżej brać progesteron lub inne leki jeśli coś wyjdzie w badaniach nie w porządku. Także trzeba czekać ze spokojem.

Owszem u nas w szpitalu zrobią USG i sprawdzą, ale też niewiele więcej mogą.

Także trzymam za nas wszystkie kciuki a @DianaO życzę spokoju, sobie też, bo mam tak samo jak Ty :D

Do góry