Marta2432
Fanka BB :)
Zapraszam! Wzięłam połowę do domu i mam dośćO matko, dawaj to, ale bym zjadła!!
Nigdy więcej kebabów, błagam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Zapraszam! Wzięłam połowę do domu i mam dośćO matko, dawaj to, ale bym zjadła!!
Faktycznie Powiedział mi 7mm to sie przejęzyczyl moze, bo mówił też o 7mym tygodniu. Dziekuje ze zwróciłaś uwage, zedytuje post
Ja też chcę się wstrzymać do kwietnia z nowinami mam w planach dać kwiaty z liścikiem od dzidziora w stylu "jestem w drodze, w październiku się urodzę"Dziewczynki u mnie też dzisiaj Fasolka z bijącym serduszkiem <3
Niestety Starszak z gorączką.
A jak powiedziałyście rodzicom? Ja chciałam zrobić to osobiście ale dopiero będziemy się widzieć na Wielkanoc, wiec raczej aż tyle nie wytrzymam i zostaje nam videochat, niestety
nie. Przez dwa ostatnie tygodnie brałam aspirynę 75mg raz dziennie.@DianaO współczuję przeżyć
Czy przed tą ciążą brałaś acard? Po nim bardzo często występują krwawienia, może to przez to?
Aspiryna ma działanie rozrzedzające może to jest powodem?nie. Przez dwa ostatnie tygodnie brałam aspirynę 75mg raz dziennie.
Acard nigdy.
Aspiryna to inaczej Acard, tylko inna nazwa. Zapytali Cie o to? Kiedy ostatni raz robiłaś badania krwi jeśli chodzi o krzepnięcie ? Może faktycznie warto iść ta drogąnie. Przez dwa ostatnie tygodnie brałam aspirynę 75mg raz dziennie.
Acard nigdy.
My już powiedzieliśmy Rodzicom i teściowej, szczęścia było co nie miara daliśmy takie pudełka, które jak się otworzyło to się rozkłada i są obrazki typu stopki, kołyska i napis na środku zostaniecie dziadkami. Do środka dołożyliśmy zdjęcie usgJa też chcę się wstrzymać do kwietnia z nowinami mam w planach dać kwiaty z liścikiem od dzidziora w stylu "jestem w drodze, w październiku się urodzę"