reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Ale to chyba jest bez skierownia badanie przecież, idziesz płacisz i masz 🤔 ja w ogóle nie brałam tego badania pod uwagę ja dopiero od Was tutaj się dowiedziałam o tym i temu pytałam lekarza. Mój lekarz powiedział tez ze jak przyjeżdżają panie z Warszawy to wszystko robią nifty a z mojego miasta rzadko kto robi i mowil ze właśnie pewnie ze względu na tą ilość kasy :)
Dostałam skierowanie na NFZ więc nie będę płacić za testy papa. Jeżeli bym nie dostała tego skierowania to zrobiła bym Nifty odrazu by nie płacić za dwa badania, ale skoro mam to skorzystam i będę konsultować z lekarzem

reklama
Hej Dziewczyny, przeczytałam cały wątek od początku, trochę mi to zajęło😆. To moja pierwsza ciąża, dalej w to nie wierzę, mimo że już widziałam bijące serduszko. Nawet bałam się zainstalować aplikację ciążową, żeby później nie musieć jej usuwać... Teraz czekam na kolejną wizytę, 16.03. TP na 9.10
Miłego wieczoru Wam życzę :)
Gratulacje ❤️ jak się czujesz? Mam podobny termin porodu :)

Hej Dziewczyny, przeczytałam cały wątek od początku, trochę mi to zajęło😆. To moja pierwsza ciąża, dalej w to nie wierzę, mimo że już widziałam bijące serduszko. Nawet bałam się zainstalować aplikację ciążową, żeby później nie musieć jej usuwać... Teraz czekam na kolejną wizytę, 16.03. TP na 9.10
Miłego wieczoru Wam życzę :)
Też mam na 9 😊

Dziękuję 💙 czuję się całkiem normalnie! W sensie nie mam prawie żadnych objawów, poza delikatnym bólem piersi i sutków, zwiększonego pragnienia, szczególnie jak wychodzę z domu 😄 i tak jak z reguły jest mi ciepło, tak przez ostatnie tygodnie siedzę w bluzie i pod kocem.
To 🖐️ Dziewczyny 😁

Jeju ja dziś jaka taka zmęczona, byliśmy ba spacerze długim, potem w galerii, na zakupach i wróciłam taka zmęczona i brzuch taki dziwny, jak w ostatnich miesiącach ciąży po większym wysiłku, tak dziwnie aj. Także leżę już do góry brzuchem i odpoczywam, ale myślę że u mnie to może po osłabieniu po chorobie, bo na ociężałość ciążowa za wcześnie heheh
Początek czy nie ale ja po ostatnim takim też miałam dosyć

Olka No może i jest to możliwe zależy od sytuacji napisałam ze swojego doświadczenia oraz innych dziewczyn :)
Ma ktoś z was termin na koniec Października tak jak ja 😄

reklama
Do góry