zakapturozna07
Fanka BB :)
A polecacie coś na podrażnione gardło
Czytałam ze tabletek na gardło nie można brać
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
nie wiem, ja wyczytalam ze moze powodować poronienia wiec od początku wrzuciłam go z kuchni mimo ze uwielbiam. Po co kusic los.
Argentin t, i u mnie sprawdzają się te tabletki z serii P.r.e.n.a.l.e.n, hallsy miętowe, niedawno byłam chora i tego używałamA polecacie coś na podrażnione gardło
A polecacie coś na podrażnione gardło
nam ledwo sie udalo z ivf po duzej ilości porazek wiec na wszystko już dmucham na zimne... może aż za bardzo ale tak bardzo boje sie straty... nie mamy wiecej zarodkow i wiecej nie podjedziemy do ivf.Żadne RZETELNE źródło o tym nie mówi, a jakby się trzymać wszystkich zabobonów to kota idzie dostać
Zwłaszcza, że tu kilka świeżynek w temacie
Rozumiem, w takiej sytuacji każdy by dmuchał na zimne trzymam kciuki mocno za Ciebie!nam ledwo sie udalo z ivf po duzej ilości porazek wiec na wszystko już dmucham na zimne... może aż za bardzo ale tak bardzo boje sie straty... nie mamy wiecej zarodkow i wiecej nie podjedziemy do ivf.
oo ja też na weekend mam ogórkową w planachJa dziś mogę, mam więcej chęci niż wczoraj. Albo zapraszam na mój obiadek Jutro w menu ogórkowa na wołowym także rownież zapraszam, pantofle juz przygotowane
Mi polecili Tantum Verde w psikaczu i *spam* gardłoA polecacie coś na podrażnione gardło
Takie do pryskania tantumverdeA polecacie coś na podrażnione gardło