reklama
Tinulka
Moderator
Moj mąż kupił sobie się zupkę chińska bo tak go naszło ogólnie zdarza mu się to bardzo bardzo sporadycznie. Ostatnią nie pamiętam kiedy miał i jak poczułam jej zapachu myślałam że oszaleję, takiej mi na nią ochoty narobił że do tej pory nie mogę zapomnieć tego zapachu. No po prostu super, myślałam że go duszę
Agu1531
Fanka BB :)
No ja ci powiem że okres miałam 12.01, byłam wczoraj na wizycie też wychodziło mi 7+1, ale ciąża młodsza 6+4 jednak zarodek i serduszko już jest [emoji4], czyli jeśli miałaś regularne okresy to jest duża szansa że już będzieMam wizytę 16.03 ale nie wiem czy wytrzymam tak długo żeby zobaczyć czy wszystko gra.. siedzę w domu i wariuje przez te negatywne myśli i przeświadczenie że to jakiś sen i się obudzę. :/ ostatni poczatek okresu miałam 15.01 myślicie ze w przyszłym tygodniu widać byłoby juz serduszko? Wg kalendarza ciąży byłoby 7+1..
Ostatnia edycja:
oluska88
Ja po wizycie z dobrymi wieściami, ciąża 6+1 czyli dokladnie tyle ile wg OM. Serduszko bije 117 uderzeń na minutę. Zaczyna do mnie powoli docierać że będziemy rodziną wielodzietną.❤❤❤
oluska88
oluska88
A apce miało być. Czy Wy korzystacie z aplikacji czy z przeglądarki? Bo dla mnie ta aplikacja jest trochę niedopracowana.
Ja mam om 14.01, na wizycie bylam 01.03 i było już serduszkoMam wizytę 16.03 ale nie wiem czy wytrzymam tak długo żeby zobaczyć czy wszystko gra.. siedzę w domu i wariuje przez te negatywne myśli i przeświadczenie że to jakiś sen i się obudzę. :/ ostatni poczatek okresu miałam 15.01 myślicie ze w przyszłym tygodniu widać byłoby juz serduszko? Wg kalendarza ciąży byłoby 7+1..
Betty2
FaktycznieTeraz tak patrzę, że mój awatar wygląda jakby go ktoś zhakował [emoji15] miałam kota a mam nie wiem co....
Marta2432
Nie ma na to chyba reguły, jedna będzie miała 3 tygodnie po owulacji, inna 5, albo przy becie 20 tys, gdzie większość źródeł podaje że serduszko można zobaczyć przy 10 tysA ile dni po owulacji będzie serduszko biło ?
reklama
Limonkaaa88
Ja miałam om 13.01 a usg 2 marca i też było serduchoJa mam om 14.01, na wizycie bylam 01.03 i było już serduszko