reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Moj mąż kupił sobie się zupkę chińska bo tak go naszło ogólnie zdarza mu się to bardzo bardzo sporadycznie. Ostatnią nie pamiętam kiedy miał i jak poczułam jej zapachu myślałam że oszaleję, takiej mi na nią ochoty narobił że do tej pory nie mogę zapomnieć tego zapachu. No po prostu super, myślałam że go duszę😂

Mam wizytę 16.03 ale nie wiem czy wytrzymam tak długo żeby zobaczyć czy wszystko gra.. siedzę w domu i wariuje przez te negatywne myśli i przeświadczenie że to jakiś sen i się obudzę. :/ ostatni poczatek okresu miałam 15.01 myślicie ze w przyszłym tygodniu widać byłoby juz serduszko? Wg kalendarza ciąży byłoby 7+1..
No ja ci powiem że okres miałam 12.01, byłam wczoraj na wizycie też wychodziło mi 7+1, ale ciąża młodsza 6+4 jednak zarodek i serduszko już jest [emoji4], czyli jeśli miałaś regularne okresy to jest duża szansa że już będzie

Ostatnia edycja:
Jeszcze zdjęcie którego nie udało mi się wstawić w aptece.

Załączniki

• 20220304_194321.jpg
    20220304_194321.jpg
    1,3 MB · Wyświetleń: 51
Mam wizytę 16.03 ale nie wiem czy wytrzymam tak długo żeby zobaczyć czy wszystko gra.. siedzę w domu i wariuje przez te negatywne myśli i przeświadczenie że to jakiś sen i się obudzę. :/ ostatni poczatek okresu miałam 15.01 myślicie ze w przyszłym tygodniu widać byłoby juz serduszko? Wg kalendarza ciąży byłoby 7+1..
Ja mam om 14.01, na wizycie bylam 01.03 i było już serduszko :)

reklama
Do góry