Plukanie szałwiaA polecacie coś na podrażnione gardło
Czytałam ze tabletek na gardło nie można brać
reklama
k.a.r.o.l.a
Fanka BB :)
wiecie, że nie mozna cynamonu w ciąży?
Jej dziekuję Ci za info. Uwielbiam cenamon, dodaję do każdego napoju. Mam nadzieje, że nic się nie stało. Czytalam listy czego nie wolno i nie było cynamonu Mam nadzieję, że nic wiecej nie jem co szkodzi
Lisa&Zuzia
Zaciekawiona BB
Hej dziewczyny wy tak nadajecie żebtrudno nadążyć za wami serio…
Mam pytanko do dziewczyn które są na Luteinie Brzuch boli mnie w taki sposób jak bym miała skurcze dziwne i muszę np leżeć i odpoczywać czy to normalne macie też podobnie? Z Ulotki wynika że może tak być zawsze brałam dupHaston ale lekarz mówił że LUTEIna skuteczniejsza bo działa odrazu celowo …
Mam pytanko do dziewczyn które są na Luteinie Brzuch boli mnie w taki sposób jak bym miała skurcze dziwne i muszę np leżeć i odpoczywać czy to normalne macie też podobnie? Z Ulotki wynika że może tak być zawsze brałam dupHaston ale lekarz mówił że LUTEIna skuteczniejsza bo działa odrazu celowo …
Tinulka
Moderator
Ja nie mam takich objawów, jedyne co to denerwuje mnie "wyciekanie" resztek, to mnie naprawdę wkurza bo bez wkładki ani rusz.Hej dziewczyny wy tak nadajecie żebtrudno nadążyć za wami serio…
Lisa&Zuzia
Zaciekawiona BB
To prawda to jest okropneJa nie mam takich objawów, jedyne co to denerwuje mnie "wyciekanie" resztek, to mnie naprawdę wkurza bo bez wkładki ani rusz.
Ja mam i luteine i duphaston . Można czuć lekko dyskomfort bo macica się rozszerza.. tak mi powiedział gin w poprzedniej ciazyHej dziewczyny wy tak nadajecie żebtrudno nadążyć za wami serio…
Lisa&Zuzia
Zaciekawiona BB
Ok dzięki za infoJa mam i luteine i duphaston . Można czuć lekko dyskomfort bo macica się rozszerza.. tak mi powiedział gin w poprzedniej ciazy
miętowa25
na skurcze na początku ciąży bierz nospe 80mg. Skurcze moga byc niebezpieczne w naszym stanie. Tam wszystko sie rozciaga i robi miejsce Nowemu Życiu ja jutro koncze 10tc i jestem na mega dawkach luteiny od poczatku... w każdej postaci. Dopochwowo, podjezykowo i podskornie. Najskuteczniejszy jest Lutinus 100mg(dziala jak 200mg luteiny dopochwowej) a juz jak naprawdę zle sie wchlania to mercedesem wśród proga jest prolutex.Hej dziewczyny wy tak nadajecie żebtrudno nadążyć za wami serio…
reklama
miętowa25
z tymi resztkami to faktycznie masakra. Ja brałam do 10tc 2x100mg lutinusa... wyplywalo strasznie... wkladka 2x dziennie do zmiany. Doktor prowadzaca mówiła, ze im dluzej nie wypływa tym wiecej sie wchlania i zaleca lezenie po aplikacji ( jak dlugo sie da)Ja nie mam takich objawów, jedyne co to denerwuje mnie "wyciekanie" resztek, to mnie naprawdę wkurza bo bez wkładki ani rusz.