reklama
Sajfik
Fanka BB :)
Ja dziś mogę, mam więcej chęci niż wczoraj. Albo zapraszam na mój obiadek Jutro w menu ogórkowa na wołowym także rownież zapraszam, pantofle juz przygotowaneHejkaaaaaaaa, ale mi się nie chce nic ….
Nic a nic….
Zeroooooo…..
Kto za mnie zrobi obiad ?
zjadłabym kopytka na słodko …. Chyba, tak mi się wydajeJa dziś mogę, mam więcej chęci niż wczoraj. Albo zapraszam na mój obiadek Jutro w menu ogórkowa na wołowym także rownież zapraszam, pantofle juz przygotowane
Betty2
U nas kluski na parze bez nadzienia, każdy sobie z czym tam chce dostraja. Tak samo jak naleśnikizjadłabym kopytka na słodko …. Chyba, tak mi się wydaje
Tez zapraszam
Sajfik
O, też bym zjadła! Z tą glukozą musze uważać więc teraz stronię ale przypomniałaś mi cudowny smak wołowego mięsa duszonego w słodko malinowym sosie Zapraszam, dodam do menu kopytka na słodko ;pzjadłabym kopytka na słodko …. Chyba, tak mi się wydaje
ps. dziewczyny polecam zawalisty hamburger domowy który często robilam z mężem, szybko i smacznie. Pieczesz bułkę kajzerke w piekarniku, oczywiście lekko rumienisz spody przekrojone na patelni, dajesz roszpunkę do srodka świeżą, na parze plastry kurczaka, na wierzch ser camembert (lub inny) on sie pieknie topi i polane słodkim powidłem z żurawiny lub lepsza wersja powidło malinowe. Póki nie spróbowałam, nie wiedzialam ze takie proste, szybkie i takie smaki boskie...
Ostatnia edycja:
miętowa25
podwyższona glukoza na czczo i ketony mówią o podejrzeniu cukrzycy ciążowej. Moze powtórz badanie moczu?Wow naprawdę? Ale super to pewnie jesteś mega zadowolona ciesze sie ze takie info dostalas! Masz jakies fotki nowe usg do podziwiania?
Ja odebralam wyniki z innego punktu dzis i glukoza mi wyszla w krwii 93 więc raczej wyższa niz niższa. Robiłaś badanie moczu? Bo mi wyszly ketony i Urobilinogen jakby za niski. Czy któraś z Was miala podobne wyniki? Ja chyba jajo zniosę do wtorku... Wklejam nizej wyniki moczuZobacz załącznik 1375734
Betty2
Em mój wczoraj jadł...ale zapach cynamonu mnie pokonałzjadłabym kopytka na słodko …. Chyba, tak mi się wydaje
ja bym tak na grzecznie tylko z cukru ciutaEm mój wczoraj jadł...ale zapach cynamonu mnie pokonał
reklama
miętowa25
wiecie, że nie mozna cynamonu w ciąży?Em mój wczoraj jadł...ale zapach cynamonu mnie pokonał