reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
zjadłabym kopytka na słodko …. Chyba, tak mi się wydaje
O, też bym zjadła! Z tą glukozą musze uważać więc teraz stronię ale przypomniałaś mi cudowny smak wołowego mięsa duszonego w słodko malinowym sosie ❤️ Zapraszam, dodam do menu kopytka na słodko ;p

ps. dziewczyny polecam zawalisty hamburger domowy który często robilam z mężem, szybko i smacznie. Pieczesz bułkę kajzerke w piekarniku, oczywiście lekko rumienisz spody przekrojone na patelni, dajesz roszpunkę do srodka świeżą, na parze plastry kurczaka, na wierzch ser camembert (lub inny) on sie pieknie topi i polane słodkim powidłem z żurawiny lub lepsza wersja powidło malinowe. Póki nie spróbowałam, nie wiedzialam ze takie proste, szybkie i takie smaki boskie...

Ostatnia edycja:
Wow naprawdę? Ale super to pewnie jesteś mega zadowolona 😀 ciesze sie ze takie info dostalas! Masz jakies fotki nowe usg do podziwiania? ❤️

Ja odebralam wyniki z innego punktu dzis i glukoza mi wyszla w krwii 93🤷‍♀️ więc raczej wyższa niz niższa. Robiłaś badanie moczu? Bo mi wyszly ketony i Urobilinogen jakby za niski. Czy któraś z Was miala podobne wyniki? Ja chyba jajo zniosę do wtorku... Wklejam nizej wyniki moczuZobacz załącznik 1375734
podwyższona glukoza na czczo i ketony mówią o podejrzeniu cukrzycy ciążowej. Moze powtórz badanie moczu?

reklama
Do góry