reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
zjadłabym kopytka na słodko …. Chyba, tak mi się wydaje
O, też bym zjadła! Z tą glukozą musze uważać więc teraz stronię ale przypomniałaś mi cudowny smak wołowego mięsa duszonego w słodko malinowym sosie ❤️ Zapraszam, dodam do menu kopytka na słodko ;p

ps. dziewczyny polecam zawalisty hamburger domowy który często robilam z mężem, szybko i smacznie. Pieczesz bułkę kajzerke w piekarniku, oczywiście lekko rumienisz spody przekrojone na patelni, dajesz roszpunkę do srodka świeżą, na parze plastry kurczaka, na wierzch ser camembert (lub inny) on sie pieknie topi i polane słodkim powidłem z żurawiny lub lepsza wersja powidło malinowe. Póki nie spróbowałam, nie wiedzialam ze takie proste, szybkie i takie smaki boskie...

Ostatnia edycja:
Wow naprawdę? Ale super to pewnie jesteś mega zadowolona 😀 ciesze sie ze takie info dostalas! Masz jakies fotki nowe usg do podziwiania? ❤️

Ja odebralam wyniki z innego punktu dzis i glukoza mi wyszla w krwii 93🤷‍♀️ więc raczej wyższa niz niższa. Robiłaś badanie moczu? Bo mi wyszly ketony i Urobilinogen jakby za niski. Czy któraś z Was miala podobne wyniki? Ja chyba jajo zniosę do wtorku... Wklejam nizej wyniki moczuZobacz załącznik 1375734
podwyższona glukoza na czczo i ketony mówią o podejrzeniu cukrzycy ciążowej. Moze powtórz badanie moczu?

reklama
Do góry