reklama
j acaly dzien chodze w szlafroku z frotte a w domu mam w okolicy 20 stopni. Rece i stopy jak kostki lodu Kilka innych dziecwczyn tez juz cos wspominalo o tym, ze im zimno, wiec to chyba dosc typoweDziewczyny, a czy wy też miałyscie lub macie takie uczucie wiecznego zimna? Normalnie zimna jestem jakbym umierała i wiecznie mi zimno, a mąż mowi że robię saunę w pokoju rozkręcając grzejnik. To normalne?
Betty2
Fanka BB :)
Podnoszenie to nie zawsze tylko kwestia ciąży czy jej braku, a autorka pisała że dźwigać nie może.Ja mojego dwulatka noszę, podnoszę, do fotelika wkładam, bo mamy wysoki samochód, póki nie ma brzucha jest ok, nawet w nocy często śpi na mnie
Udało się odstawić całkowicie od piersi, już od kilku dni nawet nie wspomina, w nocy nadal budzi się co 2 godziny, dzisiaj nie spał od 1 do 3 więc w tej kwestii nic się nie zmieniło, ale najważniejsze, że bez cycka, na spanie mam nadzieję, jeszcze przyjdzie czas
Marta2432
Wiem, wiem ja przez te plamienia mam się oszczędzać, no ale choćbym czasami bardzo chciała to się niestety nie daPodnoszenie to nie zawsze tylko kwestia ciąży czy jej braku, a autorka pisała że dźwigać nie może.
Betty2
Kochana a twoj młodszak nie chodzi do przedszkola ? Można by sobie bez krępacji rigoletto zrobić,czy się walnąć do wyrka....? Tak pytamHejka lasencje
Melduje sie i ja, wciaz w tym samym stanie totalnego rozpierniczu zoladkowego.
Probuje zjesc kisiel- nie wchodzi gladko, ale nie moge zostawic zoladka pustego, bo wtedy to juz w ogole bedzie po mnie.
NIe wiem, jak wytrzymam dzisiejsze sensacje zoladkowe, bo cofa mnie odkad tylko oczy otworzylam i zaden trick nie pomaga -_-
takze chodze po domu jak duch i sobie czasem zabucze na pusty zoladek sprawiajac ze zarowno mlodszy syn jak i pies patrza na mnie jak na wariatke.
W obu poprzednich ciazach mialam masywne mdlosci, ale byly na nie sposoby, glownie podjadanie co chwila, a apetyt mialam na wszystko!
NAtomiast teraz nie moge patrzec na jedzenie.... to jest jakas paranoja.... Bledne kolo... Sadyzm....
Wszystkim Wam, ktore maja dzisiaj wizyty - trzymam kciuki i duze paluchy u stop <3
Do wszystkich tych, ktore wstaly rano i stwierdzily, ze ciaza ssie - piateczka, ja juz chce pazdziernik!
Do tych, ktore od wczoraj popoludnia dolaczyly - czesc, Jestem Diana i duzo marudze ;D
A do reszty, ktora zjada makrele i generalnie moglaby byc w ciazy co roku : wcale ale to wcale nie odczuwam zazdrosci W OGOLE
Ja dziś na ślepo coś z lodówki porwałam..serek topiony gouda chyba i o takim pisałaś. Tylko to mi przeszło jako tako
Kmonitek
Zaangażowana w BB
Ufff juz myślałam, że ze mną coś nie tak. A to przez hormony? Czy przez co? Wiecie może?j acaly dzien chodze w szlafroku z frotte a w domu mam w okolicy 20 stopni. Rece i stopy jak kostki lodu Kilka innych dziecwczyn tez juz cos wspominalo o tym, ze im zimno, wiec to chyba dosc typowe
U mnie to samo niestety.Dziewczyny, a czy wy też miałyscie lub macie takie uczucie wiecznego zimna? Normalnie zimna jestem jakbym umierała i wiecznie mi zimno, a mąż mowi że robię saunę w pokoju rozkręcając grzejnik. To normalne?
Betty2
Trzeba próbować dla dobra ogółu a dzieci mądre i jak konsekwentnie jakas zasada jest to w to wchodzą.Wiem, wiem ja przez te plamienia mam się oszczędzać, no ale choćbym czasami bardzo chciała to się niestety nie da
reklama
NIe, zadnego przedszkola, ostatnie czego mi teraz trzeba to 3 latka zasmarkanego po brode w domu 3/4 czasuKochana a twoj młodszak nie chodzi do przedszkola ? Można by sobie bez krępacji rigoletto zrobić,czy się walnąć do wyrka....? Tak pytam
Ja dziś na ślepo coś z lodówki porwałam..serek topiony gouda chyba i o takim pisałaś. Tylko to mi przeszło jako tako
On jest ogolnie niesamowicie dobrym dzieckiem, ja sie spokojnie moge wylezec pol dnia, on przyjdzie sie do mnie tulac, przyniesie zabawke zeby chwile sie razem pobawic, poprosi o tableta i sie we mnie wtuli i bedzie ogladac Youtube kids, albo po prostu sie ladnie sam bawi. Takze ja mam przy nim nirvane