reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Dziewczyny czy myślicie ze uplawy o zabarwieniu lekko zielonym to powód żeby ruszyć do lekarza? Mam wizytę w poniedziałek żeby sprawdzić czy ciąża jeszcze żywa, ale nie wiem czy nie zadzwonić żeby mnie dziś jakimś cudem przyjął 🤔
Może to być infekcja intymna, może jeśli masz możliwość to chociaż się skonsultuj telefonicznie z ginekologiem.

NIe, zadnego przedszkola, ostatnie czego mi teraz trzeba to 3 latka zasmarkanego po brode w domu 3/4 czasu :(

On jest ogolnie niesamowicie dobrym dzieckiem, ja sie spokojnie moge wylezec pol dnia, on przyjdzie sie do mnie tulac, przyniesie zabawke zeby chwile sie razem pobawic, poprosi o tableta i sie we mnie wtuli i bedzie ogladac Youtube kids, albo po prostu sie ladnie sam bawi. Takze ja mam przy nim nirvane ;)
A to za rok zapisujesz czy z 2 maluchami w domu będziesz ?
Ps. A Starszyzna już grzeczna ?
Ale mam pytań ;)

Niestety w ciąży kazda z nas jest jeszcze bardziej narażona na infekcje niż normalnie
Udało mi się skonsultować z położna, kazała kupić leki. To wszystko prawdopodobnie od progesteronu. Od początku po aplikacji pobolewało mnie podbrzusze, piekło chwilę... Ale zobaczymy w poniedziałek na wizycie .
Ale wystraszyłam się nie na żarty 😔

reklama
Udało mi się skonsultować z położna, kazała kupić leki. To wszystko prawdopodobnie od progesteronu. Od początku po aplikacji pobolewało mnie podbrzusze, piekło chwilę... Ale zobaczymy w poniedziałek na wizycie .
Ale wystraszyłam się nie na żarty 😔
Ja tez miałam wrażenie infekcji. Przyjmuje luteinę od piątku i w poniedziałek miałam uczucie swędzenia i dziwna wydzielinę, gęsta, jakby z grudkami. Gin kazał kupić clotrimazol i w razie potrzeby użyć, ale powiedział, ze to może być po Luteinie. I faktycznie już się uspokoiło. Teraz jest okej

Do góry