reklama
Betty2
Fanka BB :)
Ja czekam do 21.03 na kolejną wizytę. Wczoraj obejrzałam Przez Atlantyk a tam i Królikowski i ta Natalia Przybysz co z wygody aborcję zrobiła.Oczywiscie w czasie reklam o tym poczytałam to miałam dziś...głupi sen gdzie działo mi się wszystko Głupia ja...a z drugiej strony widac jaka mój psycha podatna aaaaa....Ten strach i niepewność... a 16 jeszcze tak daleko.. poprostu idzie zwariować. Moja 2 latka chce na ręce a ja nie mogę Jej wziąść.. ehh ciężko
Niech ktoś czas przyspieszy,bo osiwieję
Magdalenams
Mój młodszy też chce na ręce czasem ale mówię że jest za ciężki i kucam przy nim. Przytulamy się. A do fotelika w aucie już sam wchodzi. Nauczyłam go bo nie mogę dźwigać.Ten strach i niepewność... a 16 jeszcze tak daleko.. poprostu idzie zwariować. Moja 2 latka chce na ręce a ja nie mogę Jej wziąść.. ehh ciężko
AniaMamax3❤❤❤
Moja młodsza ma chyba ospę póki co 1 podejrzany pęcherz ale u niej w grupie jest ostatni kontakt 14 dni temu więc....ehhhh
Tinulka
Moderator
Ja już po śniadaniu. Chleb żytni z domowym pasztetem i papryka ja z mdłościami mam spokój do wieczora, ale tak około 18 jak zaczyna mnie mdlić to koszar.
Współczuję Wam dziewczyny, które mdłości macie rzez cały czas, jak Wy to wytrzymujecie nie wiem.
Współczuję Wam dziewczyny, które mdłości macie rzez cały czas, jak Wy to wytrzymujecie nie wiem.
Sanza
Zaciekawiona BB
Tak, bo juz ciekawość mnie za bardzo zżera. O 13.45 jest wizyta. Oby wszystko było w porządku.Czyli prezent na dzień kobiet robisz sobie wcześniej?
Marta2432
Ja mojego dwulatka noszę, podnoszę, do fotelika wkładam, bo mamy wysoki samochód, póki nie ma brzucha jest ok, nawet w nocy często śpi na mnie
Udało się odstawić całkowicie od piersi, już od kilku dni nawet nie wspomina, w nocy nadal budzi się co 2 godziny, dzisiaj nie spał od 1 do 3 więc w tej kwestii nic się nie zmieniło, ale najważniejsze, że bez cycka, na spanie mam nadzieję, jeszcze przyjdzie czas
Udało się odstawić całkowicie od piersi, już od kilku dni nawet nie wspomina, w nocy nadal budzi się co 2 godziny, dzisiaj nie spał od 1 do 3 więc w tej kwestii nic się nie zmieniło, ale najważniejsze, że bez cycka, na spanie mam nadzieję, jeszcze przyjdzie czas
reklama
Hejka lasencje
Melduje sie i ja, wciaz w tym samym stanie totalnego rozpierniczu zoladkowego.
Probuje zjesc kisiel- nie wchodzi gladko, ale nie moge zostawic zoladka pustego, bo wtedy to juz w ogole bedzie po mnie.
NIe wiem, jak wytrzymam dzisiejsze sensacje zoladkowe, bo cofa mnie odkad tylko oczy otworzylam i zaden trick nie pomaga -_-
takze chodze po domu jak duch i sobie czasem zabucze na pusty zoladek sprawiajac ze zarowno mlodszy syn jak i pies patrza na mnie jak na wariatke.
W obu poprzednich ciazach mialam masywne mdlosci, ale byly na nie sposoby, glownie podjadanie co chwila, a apetyt mialam na wszystko!
NAtomiast teraz nie moge patrzec na jedzenie.... to jest jakas paranoja.... Bledne kolo... Sadyzm....
Wszystkim Wam, ktore maja dzisiaj wizyty - trzymam kciuki i duze paluchy u stop <3
Do wszystkich tych, ktore wstaly rano i stwierdzily, ze ciaza ssie - piateczka, ja juz chce pazdziernik!
Do tych, ktore od wczoraj popoludnia dolaczyly - czesc, Jestem Diana i duzo marudze ;D
A do reszty, ktora zjada makrele i generalnie moglaby byc w ciazy co roku : wcale ale to wcale nie odczuwam zazdrosci W OGOLE
Melduje sie i ja, wciaz w tym samym stanie totalnego rozpierniczu zoladkowego.
Probuje zjesc kisiel- nie wchodzi gladko, ale nie moge zostawic zoladka pustego, bo wtedy to juz w ogole bedzie po mnie.
NIe wiem, jak wytrzymam dzisiejsze sensacje zoladkowe, bo cofa mnie odkad tylko oczy otworzylam i zaden trick nie pomaga -_-
takze chodze po domu jak duch i sobie czasem zabucze na pusty zoladek sprawiajac ze zarowno mlodszy syn jak i pies patrza na mnie jak na wariatke.
W obu poprzednich ciazach mialam masywne mdlosci, ale byly na nie sposoby, glownie podjadanie co chwila, a apetyt mialam na wszystko!
NAtomiast teraz nie moge patrzec na jedzenie.... to jest jakas paranoja.... Bledne kolo... Sadyzm....
Wszystkim Wam, ktore maja dzisiaj wizyty - trzymam kciuki i duze paluchy u stop <3
Do wszystkich tych, ktore wstaly rano i stwierdzily, ze ciaza ssie - piateczka, ja juz chce pazdziernik!
Do tych, ktore od wczoraj popoludnia dolaczyly - czesc, Jestem Diana i duzo marudze ;D
A do reszty, ktora zjada makrele i generalnie moglaby byc w ciazy co roku : wcale ale to wcale nie odczuwam zazdrosci W OGOLE