reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Dziewczyny, chciałam się pożegnać. Życzę Wam spokojnych miesięcy i zdrówka. U mnie przygoda się kończy. Serce pęka 💔 dobrze że mam już dwie pociechy. Oni trzymają mnie przy życiu. W poniedziałek wizyta, ale już szczęścia po niej nie będzie. Dziękuję za wsparcie. Życzę Wam wszystkiego dobrego. A ja jeszcze kiedyś zawalczę o swoje szczęście. Tylko muszę się pozbierać. ❤️
trzymaj się kochana ❤️❤️ pamiętaj, że masz dla kogo żyć! Następnym razem się uda ❤️

reklama
Dziewczyny, chciałam się pożegnać. Życzę Wam spokojnych miesięcy i zdrówka. U mnie przygoda się kończy. Serce pęka 💔 dobrze że mam już dwie pociechy. Oni trzymają mnie przy życiu. W poniedziałek wizyta, ale już szczęścia po niej nie będzie. Dziękuję za wsparcie. Życzę Wam wszystkiego dobrego. A ja jeszcze kiedyś zawalczę o swoje szczęście. Tylko muszę się pozbierać. ❤️
kochana, trzymaj się dzielnie 🥺 wierze, ze jeśli będziesz chciała jednak kiedyś dać sobie szanse to będziesz miała tego upragnionego trzeciego pyszczka ❤️ bądź silna dla tych brzdąców które już masz ❤️ będziemy tęsknić i trzymać za Ciebie kciuki !

Bardzo mi przykro. Trzymaj się dzielnie ❤️

Bardzo mi przykro, pozbierasz się i nastepnym razem sie uda😙 ja też to przeżyłam 4 mc temu i wiem, że to trudne. Trzymaj się!

reklama
Do góry