reklama
Betty2
Fanka BB :)
A co to?A tak w ogóle to mi przepisali cyclogest 400mg x 2 dziennie w UK dalej zbieram szczene z gleby
progesteron. Duża dawka.A co to?
Cyclogest - Centrum Medyczne Medicover
Cyclogest, baza leków Centrum Medycznego Medicover, sprawdź dawkowanie i zastosowanie!
www.medicover.pl
Sanza
Zaciekawiona BB
W Warszawie nie jest jeszcze tak źle.
oluska88
mnie dzis tak kłuło jakby kolka z prawej strony nisko i juz mialam wkręty ze pozamaciczna. Boże ja zwariuje do tej wizytyDzień dobry, mnie co jakiś czas kłuje z lewej strony brzucha, nie wiem co to, nie jest to mocno bolesne żeby brać tabletki ale co jak czas coś mnie tam dziubie.
Dziś synek mówi do nas : będę miał siostrzyczkę. Pytaliśmy skąd to wie, cokolwiek, on mówi że będzie miał i już. Hmmm.. No zobaczymy, czekam już na tą wizytę a tu jeszcze 5 dni do tego 2 marca... piersi mam takie napięte i bolące też, przy pierwszej ciąży nie czułam piersi, nic mnie nie bolało, także też inaczej.
AtenaSA
a sprawdzili Ci chociaż poziom progesteronu?A tak w ogóle to mi przepisali cyclogest 400mg x 2 dziennie w UK dalej zbieram szczene z gleby
Tinulka
Moderator
Mnie w ciąży córka cały czas kłuło z lewej strony co wizytę wspominałam o tym lekarzowi więc robił mi dokładne USG lewej strony, wszystko było w porządku.Dzień dobry, mnie co jakiś czas kłuje z lewej strony brzucha, nie wiem co to, nie jest to mocno bolesne żeby brać tabletki ale co jak czas coś mnie tam dziubie.
Dziś synek mówi do nas : będę miał siostrzyczkę. Pytaliśmy skąd to wie, cokolwiek, on mówi że będzie miał i już. Hmmm.. No zobaczymy, czekam już na tą wizytę a tu jeszcze 5 dni do tego 2 marca... piersi mam takie napięte i bolące też, przy pierwszej ciąży nie czułam piersi, nic mnie nie bolało, także też inaczej.
ParacetamolMacie coś sprawdzonego na ból głowy? Nie chce brać apapu jeszcze, ale 3dzień mnie boli głowa...moze za mało wody pije więc postaram się więcej ale przez głowę ciezko mi pracować na komputerze, oczy mnie aż bolą ( ktoś wie jak pomóc?
reklama
k.a.r.o.l.a
u mnie przez dwa dni też nie było objawów i sie trochę martwiłam ale dzisiaj już wróciły wiec to chyba normalneBol piersi i sutków jest i u mnie. A inne objawy tez jakby ustaly i zaczelam się zastanawiać czy wszystko jest okej ?