reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Mój synek jeszcze nie wie, za wiele ma swoich spraw przyjdzie czas jak już gin powie kto to będzie...Syn ma 7 lat,konkrety muszą być bo tak to abstrakcja

reklama
Dzień dobry, mnie co jakiś czas kłuje z lewej strony brzucha, nie wiem co to, nie jest to mocno bolesne żeby brać tabletki ale co jak czas coś mnie tam dziubie.
Dziś synek mówi do nas : będę miał siostrzyczkę. Pytaliśmy skąd to wie, cokolwiek, on mówi że będzie miał i już. Hmmm.. No zobaczymy, czekam już na tą wizytę a tu jeszcze 5 dni do tego 2 marca... piersi mam takie napięte i bolące też, przy pierwszej ciąży nie czułam piersi, nic mnie nie bolało, także też inaczej.
mnie dzis tak kłuło jakby kolka z prawej strony nisko i juz mialam wkręty ze pozamaciczna. Boże ja zwariuje do tej wizyty 🤪

Dzień dobry, mnie co jakiś czas kłuje z lewej strony brzucha, nie wiem co to, nie jest to mocno bolesne żeby brać tabletki ale co jak czas coś mnie tam dziubie.
Dziś synek mówi do nas : będę miał siostrzyczkę. Pytaliśmy skąd to wie, cokolwiek, on mówi że będzie miał i już. Hmmm.. No zobaczymy, czekam już na tą wizytę a tu jeszcze 5 dni do tego 2 marca... piersi mam takie napięte i bolące też, przy pierwszej ciąży nie czułam piersi, nic mnie nie bolało, także też inaczej.
Mnie w ciąży córka cały czas kłuło z lewej strony co wizytę wspominałam o tym lekarzowi więc robił mi dokładne USG lewej strony, wszystko było w porządku.

reklama
Do góry