reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Hej dziewczyny
Byłam dziś na wizycie założyli karte ciąży badania krwi dobre wszytsko okej
Jednak lekarz mnie nie zbadał martwie się
Rano tak fatalnie się czułam ze dopiero teraz do mnie to dotarło.
Kazał zapisać na usg i kolejne badania krwi 24 marzec
Czy to nie za późno ?
Iść przed tym do innego lekarza na badanie czy czekać ?
To moja pierwsza ciąża zaczęłam się martwić

Hej dziewczyny
Czy to nie za późno ?
Jeżeli nie czujesz że zostałaś dobrze przebadana to idź do innego lekarza, idź prywatnie z miejsca zrobi Ci USG i ostudzisz nerwy☺

Hej dziewczyny
Czy to nie za późno ?
Założył Ci kartę ciąży bez usg ?? Hmmm

Co do tych dzieci to moja córka też 2,5 latka przepowiedziała mi dwie ciążę. W tamtej mówiła że to braciszek , a w tej od początku mówiła że siostrzyczka, chociaż może być też brat ale ona woli siostrę 🤣

Cześć Dziewczyny! Tyle piszecie, ze nie sposób nadążyć, jak Wy dajecie radę, ja przez mega mdłości i ciagle zmęczenie nie mam siły czytać codziennie…
Ja chyba będę jedna z pierwszych rodzących, bo termin z dzisiejszej wizyty mam na 2 października, wychodzi dzisiaj 8+5 :)
Kruszynka ma już 2cm i serce bije mocno, wszystko OK:)
Pozdrawiam Wam i pytanie czy ktoś zakłada zamknięta grupę już?
cześć, u mnie termin na 4.10, ale podejrzewam,ze będzie wcześniej jak w pierwszej ciąży, wiec pewnie tez będą jedną z pierwszych :) również mam mdłości i okropne zmęczenie a do tego praca i południa z 2,5 latka,wiec nie ma czasu na drzemkę. Dzisiaj była pobudka o 5.10🙈

reklama
cześć, u mnie termin na 4.10, ale podejrzewam,ze będzie wcześniej jak w pierwszej ciąży, wiec pewnie tez będą jedną z pierwszych :) również mam mdłości i okropne zmęczenie a do tego praca i południa z 2,5 latka,wiec nie ma czasu na drzemkę. Dzisiaj była pobudka o 5.10🙈
popołudnia miało być

Do góry