reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Mój syn za tydzień skończy 8 lat, ale poszedł wcześniej do szkoły i jest w II klasie. Ale szkoła prywatna, klasa 10 osób, super wychowawczyni i wszystko ogarniają na miejscu. Ale u nas dodatkowo szkoła muzyczna i to na 2 instrumentach, więc tez mamy wesoło ;)
wierzę jest co ogarniać ja po całym tygodniu padam

reklama
Kurcze to wychodzi ze pewnie ze żłobkiem podobnie 🤔🤔🤔 albo może że dziecko "chodzi" od 1 września, płacisz mimo że go nie ma a puszczasz wtedy kiedy uważasz ale miejsce jest tak jakby - zaklepane ? Hmmm 🤔🤔
Sprawdziłam z ciekawości żłobek miejski, który by nas ewentualnie interesował i tam najmłodsza grupa jest od 13 mż, czyli dziecko musi mieć skończony rok… ale jeszcze będę w między czasie dzwonić i pytać. Jak coś więcej będę wiedzieć to dam znać 🙂 może w prywatnych jest inaczej (przedszkole było prywatne) ale tam też mam zamiar dzwonić w najbliższej przyszłości 😊

Sprawdziłam z ciekawości żłobek miejski, który by nas ewentualnie interesował i tam najmłodsza grupa jest od 13 mż, czyli dziecko musi mieć skończony rok… ale jeszcze będę w między czasie dzwonić i pytać. Jak coś więcej będę wiedzieć to dam znać 🙂 może w prywatnych jest inaczej (przedszkole było prywatne) ale tam też mam zamiar dzwonić w najbliższej przyszłości 😊
Nasz ma grupę od 6+ - niestety wszystko zależy od możliwości funkcjonowania takiego żłobka

Dziewczyny, a tak z innej beczki czy Wy też już od 4 tygodnia macie taki wilczy głód? Ja to tylko chodzę kuchnia-pokój-kuchnia-pokój i wiecznie głodna jestem :D to moja pierwsza ciąża z objawami, wiec jestem świeżak :p

Dziewczyny, a tak z innej beczki czy Wy też już od 4 tygodnia macie taki wilczy głód? Ja to tylko chodzę kuchnia-pokój-kuchnia-pokój i wiecznie głodna jestem :D to moja pierwsza ciąża z objawami, wiec jestem świeżak :p
ja jestem niby głodna zjem trochę i już mnie muli i tak w kółko ale jutro muszę zrobić obciążenie glukozą więc myślę jak to przetrwać:)

Jeju jak mnie dziś teściowa wkur.... do teraz tak mnie ciągnie w podbrzuszu...prosiłam wczoraj by przyjechała do młodszej przed 8 najlepiej 7.40 bo musze jeszcze starszą do szkoły zawieźć i do pracy na 8. a ona dziś 8.01 i jeszcze zdziwiona o co chodzi...obie się spóźniłyśmy masakra co za babsztyl
Moja teściowa też mnie mega wkurza, ale staram się jej wszystkie wybryki olewać, dobrze że mąż nie jest maminsynkiem.
Czasem tak ją zjebi* że mi aż głupio.

A tak na marginesie odebrałam wyniki badań i na szczęście glukoza w normie wynik 84
Ale pierwszym razem mam tak niskie TSH 0,788 czy taki wynik jest ok? Zwykle miałam bliżej 1

reklama
Do góry