reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Mój syn za tydzień skończy 8 lat, ale poszedł wcześniej do szkoły i jest w II klasie. Ale szkoła prywatna, klasa 10 osób, super wychowawczyni i wszystko ogarniają na miejscu. Ale u nas dodatkowo szkoła muzyczna i to na 2 instrumentach, więc tez mamy wesoło ;)
wierzę jest co ogarniać ja po całym tygodniu padam

reklama
Kurcze to wychodzi ze pewnie ze żłobkiem podobnie 🤔🤔🤔 albo może że dziecko "chodzi" od 1 września, płacisz mimo że go nie ma a puszczasz wtedy kiedy uważasz ale miejsce jest tak jakby - zaklepane ? Hmmm 🤔🤔
Sprawdziłam z ciekawości żłobek miejski, który by nas ewentualnie interesował i tam najmłodsza grupa jest od 13 mż, czyli dziecko musi mieć skończony rok… ale jeszcze będę w między czasie dzwonić i pytać. Jak coś więcej będę wiedzieć to dam znać 🙂 może w prywatnych jest inaczej (przedszkole było prywatne) ale tam też mam zamiar dzwonić w najbliższej przyszłości 😊

Sprawdziłam z ciekawości żłobek miejski, który by nas ewentualnie interesował i tam najmłodsza grupa jest od 13 mż, czyli dziecko musi mieć skończony rok… ale jeszcze będę w między czasie dzwonić i pytać. Jak coś więcej będę wiedzieć to dam znać 🙂 może w prywatnych jest inaczej (przedszkole było prywatne) ale tam też mam zamiar dzwonić w najbliższej przyszłości 😊
Nasz ma grupę od 6+ - niestety wszystko zależy od możliwości funkcjonowania takiego żłobka

Dziewczyny, a tak z innej beczki czy Wy też już od 4 tygodnia macie taki wilczy głód? Ja to tylko chodzę kuchnia-pokój-kuchnia-pokój i wiecznie głodna jestem :D to moja pierwsza ciąża z objawami, wiec jestem świeżak :p

Dziewczyny, a tak z innej beczki czy Wy też już od 4 tygodnia macie taki wilczy głód? Ja to tylko chodzę kuchnia-pokój-kuchnia-pokój i wiecznie głodna jestem :D to moja pierwsza ciąża z objawami, wiec jestem świeżak :p
ja jestem niby głodna zjem trochę i już mnie muli i tak w kółko ale jutro muszę zrobić obciążenie glukozą więc myślę jak to przetrwać:)

Jeju jak mnie dziś teściowa wkur.... do teraz tak mnie ciągnie w podbrzuszu...prosiłam wczoraj by przyjechała do młodszej przed 8 najlepiej 7.40 bo musze jeszcze starszą do szkoły zawieźć i do pracy na 8. a ona dziś 8.01 i jeszcze zdziwiona o co chodzi...obie się spóźniłyśmy masakra co za babsztyl
Moja teściowa też mnie mega wkurza, ale staram się jej wszystkie wybryki olewać, dobrze że mąż nie jest maminsynkiem.
Czasem tak ją zjebi* że mi aż głupio.

A tak na marginesie odebrałam wyniki badań i na szczęście glukoza w normie wynik 84
Ale pierwszym razem mam tak niskie TSH 0,788 czy taki wynik jest ok? Zwykle miałam bliżej 1

reklama
Do góry