reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Skad to znam. Ja miałam nawet napad płaczu, bo ubzdurałam sobie ze moj partner zaluje mi szynki 🤣🤣🤣 a on po prostu nie chciał abym kupila taka ilość bo stwierdził że wyrzucimy ją, a ja nie patrząc rzuciłam ta szynkę w sklepie na półke i poszlam z płaczem. Ale wtedy jeszcze nie wiedziałam o ciąży 🤣🤣🤣
Dobre dobre, ja też się wściekam o pierdoły na męża dziś np że nie miał czasu mnie przytulić 😅

reklama
Co za gnój 🤬 Nie nawidze z całego serca duchownych i innych takich. Dramat… Już ja bym mu powiedziała do słuchu. Dzban jeden! Ale pieniążki za chrzciny by chciał…

My teraz robimy roczek syna i chrzest .. Którego ja nie chce. No ale już dobra. Poszliśmy do proboszcza.. Problem wielki bo mamy cywilny, a nie posmarowalismy na kościelnym w kopercie.. i uwaga „ale ja Wam pomogę bo dziecku niczemu winne, ze rodzice żyją w ciężkim grzechu” No ja pitole. Myślałam, ze wezmę i normalnie rozniose tą parafialna kancelarie.
Omatko, co za ciemnogród 🤦‍♀️ współczuję rozmów z kimś kto jeszcze z nastawienia żyje w średniowieczu. Ja naprawde nie dziwie sie ze ludzie odchodzą od kościoła - oni sami sie o to proszą 🤦‍♀️ żeby takie teksty do człowieka...

mi się krew gotuje bardzo szybko. Nie chce mi się płakać czy coś ale nerwy mam takie ze sama siebie nie rozpoznaje 🤣
Ja jeszcze zanim zrobiłam test to wiedziałam, że jestem w ciąży, bo się wzruszałam głupotami 😅 W pierwszej ciąży (biochemiczna, kilka miesięcy temu) oglądałam serial i tam była taka scena, że staruszek hodował róże i był konkurs na najpiększniejszą różę i jak odczytywali wyniki, to ten staruszek myślał, że znów nie dostanie nagrody i zrobił taką smutną minę, że aż mi łzy poleciały 🤣 A tym razem wzruszyłam się, bo jeden z moich ulubionych zespołów dodał na YouTube teledysk w wersji HD (teledysk jest sprzed 20 lat)... Jestem zafiksowana na punkcie muzyki, ale żeby aż tak...🤣
🤣🤣

U mnie zaczęły się w 7 tygodniu, pierwsze kilka dni to był dramat. Nie wiedziałam co się dzieje, teraz nauczyłam się z nimi żyć :) najgorzej reaguje na zapach kawy i jak za dużo zjem
Tak tak... Mnie na kawę też ostro mdli ;)

Jutro idę na pierwszą wizytę. W 6 TC. Może mi powie, że za szybko, ale już nie mam siły więcej czekać

Dziewczyny a jak u Was z ciepłem? Ja aktualnie mam w domu 24st i chodzę w grubej bluzie pożarowe bo ciągle mi zimno... Mój mąż jak już słyszy "może podkrecmy ogrzewanie bo jakoś zimno" To tylko puka się w głowę... A ja na serio marzne... 🤣
ja mam takie skoki ze dramat. Raz mi zimno raz pot po dupie się leje 😬

Melduję sie kochane po 1szej wizycie.
Z wstępnych rozmów wynika ze jestem we wczesnej ciąży między 5 a 6 tygodniem. Widac malutkie jajeczko, umiejscowione na środeczku - kolejna wizyta za 2 tyg by potwierdzić rozwijający sie zarodek ❤️
IMG_20220222_203452.jpg

A to ta moja pesteczka 😍
Teraz tylko być dobrej myśli zeby zarodek sie pojawił za 2 tyg🙏
Ginekolog wstępnie rzucił datę 20 październik

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry