reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Tutaj mozemy pisać zawsze standardowe rzeczy jesli ktos chciałby podgladnąć i porównac swoja sytuacje z zewnątrz ale prywatny wątek mi się podoba byśmy mogły poznać sie blizej i prywatniej :) Zdjęcia, otwartość - nie moge sie doczekać jak Was poznam bardziej.
Nie no ja też jestem za prywatnym jak najbardziej :)

reklama
okej w takim razie zgłaszam do Administratorki forum 😉

Rozumiem, że te, z Was które polajkowaly mój tamten post chcą być w tej zamkniętej grupie😉 czekam do wieczora, kto jeszcze i wtedy napisze cała listę do administratorki forum, a potem na bieżąco będziemy dołączać ewentualnie nowe osoby 🙂

Zazdroszczę! Ja dopiero mam wizytę na 14.03, będzie wtedy 8 tydzien. Rozmawiałam z położna i mówiła, że wcześniej nie ma co, bo jak nie będzie jeszcze nic widać to i tak trzeba będzie przyjść znowu. Więc czekam, przy pierwszej ciąży nie pamiętam już kiedy usłyszałam serduszko
Ja będę miała 6+4 więc mam nadzieję że już usłyszę serduszko. 😍

okej w takim razie zgłaszam do Administratorki forum 😉

Rozumiem, że te, z Was które polajkowaly mój tamten post chcą być w tej zamkniętej grupie😉 czekam do wieczora, kto jeszcze i wtedy napisze cała listę do administratorki forum, a potem na bieżąco będziemy dołączać ewentualnie nowe osoby 🙂
zgłaszam swoją chęć bycia w grupie zamkniętej 💖

glukometrem mierzysz? Ja robilam do karty ciazy w lab we czwartek, dzis kazal dr powtórzyc i z 103 spadlo do 102🤦‍♀️ jak w domu mierze glukometrem to rano mam 90 max....
tak, kupiłam sobie przy ostatniej ciąży i mierze się co rano, dwa dni temu zapomniałam na czczo i zmierzyłam godzinę po- 112 🙀
Także mierze się teraz regularnie yhhh.
Chwała ze ogólnie nie mam parcia na słodkie jako takie, na owoce i mięso poki co 🤟🏼

reklama
Do góry