reklama
Fibbie92
Początkująca w BB
Ja tez mam ragdolla na stanie cudowna rasaA tak swoją drogą macie jakieś zwierzaki w domu? Zmieniłam w końcu awatara bo mam zamiar mimo obaw zostać na tej grupie na długo Moja kicia rasy ragdoll za tego rudego kota dałaby mi popalić
Tinulka
Moderator
Patent na niedopinające się spodnie:Ale mnie męczą dziś mdłości i zawroty głowy … tragedia … macie może wzdęcia ? Ja normalnie brzuch jak w 5 miesiącu strasznie uciążliwe.. w pracy siedzę z rozpiętymi spodniami ciagle a z witamin to ja biorę mama dha plus - w sumie zaczęłaś już jakieś 5 -6 msc temu
Gumka do włosów zakładasz na guzik, potem przeciagasz przez dziurkę i zaczepiasz znów za guziki, i spodnie zapięte ale jest wygodniej
Tinulka
Moderator
W chałupie ma dwa psy, królika miniaturkę i dwa chomiki- w oddzielnych klatkach oczywiście a w stajni kucyka i dwie kozy, a domu pilnuję dodatkowo jeszcze jeden piesA tak swoją drogą macie jakieś zwierzaki w domu? Zmieniłam w końcu awatara bo mam zamiar mimo obaw zostać na tej grupie na długo Moja kicia rasy ragdoll za tego rudego kota dałaby mi popalić
o tak to też mój patent rewelacja!Patent na niedopinające się spodnie:
Gumka do włosów zakładasz na guzik, potem przeciagasz przez dziurkę i zaczepiasz znów za guziki, i spodnie zapięte ale jest wygodniej
spokojnie, może po prostu było za wcześnie. Trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze który to tydzień był?Hej dziewczyny. Ja też miałam wizytę w czwartek i niestety serduszka nie slychac jeszcze. Idę w środę sprawdzić czy juz biję. Do tej pory sie nie stresowałam, teraz zaczęłam:/
Tojestemja
Fanka BB :)
muszę to wypróbować, bo w żadne spodnie się nie dopinam . Już mam 3 kg na plusie. wczoraj mi lekarz mówił, że to normalne i woda mi się zatrzymuje.Patent na niedopinające się spodnie:
Tojestemja
ja mam dwa kotki ze schroniska. Już są z nami pare lat. Ona coś czuje, bo ciagle leży koło brzuszka.A tak swoją drogą macie jakieś zwierzaki w domu? Zmieniłam w końcu awatara bo mam zamiar mimo obaw zostać na tej grupie na długo Moja kicia rasy ragdoll za tego rudego kota dałaby mi popalić
Sojka
Ale super zwierzyniec! Szczególnie kucyk! My mamy hucuła :-) konie są super! Ale i tak koty najfajniejsze :-)W chałupie ma dwa psy, królika miniaturkę i dwa chomiki- w oddzielnych klatkach oczywiście a w stajni kucyka i dwie kozy, a domu pilnuję dodatkowo jeszcze jeden pies
reklama
Sojka
U mnie też 3 kg na plusie jestem załamana i tak jestem gruba a tu tak szybko zaczęły wpadać dodatkowe kilogramy...muszę to wypróbować, bo w żadne spodnie się nie dopinam . Już mam 3 kg na plusie. wczoraj mi lekarz mówił, że to normalne i woda mi się zatrzymuje.