reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Mi bardzo szybko skacze temperatura i to pod 39. Biorę paracetamol ale wiem ze nie powinnam brać dłużej niż 3 dni a jutro właśnie będzie 3... Pije ten *spam* i jakieś naturalne rzeczy typu czosnek z miodem i mlekiem ale też nie chce przesadzać. No boję się strasznie naprawdę....
Poczytaj o naturalnych metodach zbijania temperatury, okłady, kąpiel itd. u dzieci to się stosuje, może i Tobie pomoże
Ja ostatnio też piłam ten syrop, bo mnie zatoki męczyły i doszedł kaszel. Zrobiłam sobie też inhalacje z zielonej nebudose ona bardzo nawilża. Masz kaszel? Jaki suchy czy mokry?

Mnie też jak wzdęło "na okres" tak zostało i tak się czuje cały czas jak balon.

My mamy kota i tydzień przed pozytywnym testem wymęczyłam na mezu rezerwację w hodowli drugiego kota😁

2288126A-6967-4E52-8F75-BA1A4616784C.jpeg

Bardzo proszę;) zdjęcie kruszynki ;) 0,6cm, gdzie tu się mieści już bijące serduszko?:)))❤️

@Paatrycja ja na początku pandemii jak byłam w poprzedniej ciąży to 1,5 miesiąca byłam chora, też podejrzewam że to covid, ale jakoś to początek był i nikt mnie na test nie skierował. Bardzo długo kaslalam i przez te ciągle napinania brzucha dostałam plamień i okazało się że to krwiak, właśnie przez te mocne napinania.. Masakra 🥴 tak dobrze jest się z lekarzem skontaktować.

reklama
Hej dziewczyny. Ja też miałam wizytę w czwartek i niestety serduszka nie slychac jeszcze. :( Idę w środę sprawdzić czy juz biję. Do tej pory sie nie stresowałam, teraz zaczęłam:/

Do góry