reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Nadrobiłam Was i wyczytałam że jest aplikacja forum... boziu co za komfortowe rozwiązanie;) forum przez "Google " to masakra :/

Pisałyście o wieku. Mi 21 stycznia pyknęła 30 :)

reklama
Ale mnie męczą dziś mdłości i zawroty głowy … tragedia … macie może wzdęcia ? Ja normalnie brzuch jak w 5 miesiącu :( strasznie uciążliwe.. w pracy siedzę z rozpiętymi spodniami ciagle 😅😅a z witamin to ja biorę mama dha plus - w sumie zaczęłaś już jakieś 5 -6 msc temu :)
Patent na niedopinające się spodnie:
Gumka do włosów zakładasz na guzik, potem przeciagasz przez dziurkę i zaczepiasz znów za guziki, i spodnie zapięte ale jest wygodniej 😉

A tak swoją drogą macie jakieś zwierzaki w domu? Zmieniłam w końcu awatara bo mam zamiar mimo obaw zostać na tej grupie na długo :D Moja kicia rasy ragdoll za tego rudego kota dałaby mi popalić :D
W chałupie ma dwa psy, królika miniaturkę i dwa chomiki- w oddzielnych klatkach oczywiście 😉 a w stajni kucyka i dwie kozy, a domu pilnuję dodatkowo jeszcze jeden pies 😉

Hej dziewczyny. Ja też miałam wizytę w czwartek i niestety serduszka nie slychac jeszcze. :( Idę w środę sprawdzić czy juz biję. Do tej pory sie nie stresowałam, teraz zaczęłam:/
spokojnie, może po prostu było za wcześnie. Trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze✊ ❤️który to tydzień był?

Patent na niedopinające się spodnie:
Gumka do włosów zakładasz na guzik, potem przeciagasz przez dziurkę i zaczepiasz znów za guziki, i spodnie zapięte ale jest wygodniej 😉
muszę to wypróbować, bo w żadne spodnie się nie dopinam . Już mam 3 kg na plusie.😳 wczoraj mi lekarz mówił, że to normalne i woda mi się zatrzymuje.

A tak swoją drogą macie jakieś zwierzaki w domu? Zmieniłam w końcu awatara bo mam zamiar mimo obaw zostać na tej grupie na długo :D Moja kicia rasy ragdoll za tego rudego kota dałaby mi popalić :D
ja mam dwa kotki ze schroniska. Już są z nami pare lat. Ona coś czuje, bo ciagle leży koło brzuszka.🙂😍

reklama
muszę to wypróbować, bo w żadne spodnie się nie dopinam . Już mam 3 kg na plusie.😳 wczoraj mi lekarz mówił, że to normalne i woda mi się zatrzymuje.
U mnie też 3 kg na plusie jestem załamana i tak jestem gruba a tu tak szybko zaczęły wpadać dodatkowe kilogramy...

Do góry