reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Nadrobiłam Was i wyczytałam że jest aplikacja forum... boziu co za komfortowe rozwiązanie;) forum przez "Google " to masakra :/

Pisałyście o wieku. Mi 21 stycznia pyknęła 30 :)

reklama
Ale mnie męczą dziś mdłości i zawroty głowy … tragedia … macie może wzdęcia ? Ja normalnie brzuch jak w 5 miesiącu :( strasznie uciążliwe.. w pracy siedzę z rozpiętymi spodniami ciagle 😅😅a z witamin to ja biorę mama dha plus - w sumie zaczęłaś już jakieś 5 -6 msc temu :)
Patent na niedopinające się spodnie:
Gumka do włosów zakładasz na guzik, potem przeciagasz przez dziurkę i zaczepiasz znów za guziki, i spodnie zapięte ale jest wygodniej 😉

A tak swoją drogą macie jakieś zwierzaki w domu? Zmieniłam w końcu awatara bo mam zamiar mimo obaw zostać na tej grupie na długo :D Moja kicia rasy ragdoll za tego rudego kota dałaby mi popalić :D
W chałupie ma dwa psy, królika miniaturkę i dwa chomiki- w oddzielnych klatkach oczywiście 😉 a w stajni kucyka i dwie kozy, a domu pilnuję dodatkowo jeszcze jeden pies 😉

Hej dziewczyny. Ja też miałam wizytę w czwartek i niestety serduszka nie slychac jeszcze. :( Idę w środę sprawdzić czy juz biję. Do tej pory sie nie stresowałam, teraz zaczęłam:/
spokojnie, może po prostu było za wcześnie. Trzymamy kciuki żeby wszystko było dobrze✊ ❤️który to tydzień był?

Patent na niedopinające się spodnie:
Gumka do włosów zakładasz na guzik, potem przeciagasz przez dziurkę i zaczepiasz znów za guziki, i spodnie zapięte ale jest wygodniej 😉
muszę to wypróbować, bo w żadne spodnie się nie dopinam . Już mam 3 kg na plusie.😳 wczoraj mi lekarz mówił, że to normalne i woda mi się zatrzymuje.

A tak swoją drogą macie jakieś zwierzaki w domu? Zmieniłam w końcu awatara bo mam zamiar mimo obaw zostać na tej grupie na długo :D Moja kicia rasy ragdoll za tego rudego kota dałaby mi popalić :D
ja mam dwa kotki ze schroniska. Już są z nami pare lat. Ona coś czuje, bo ciagle leży koło brzuszka.🙂😍

reklama
muszę to wypróbować, bo w żadne spodnie się nie dopinam . Już mam 3 kg na plusie.😳 wczoraj mi lekarz mówił, że to normalne i woda mi się zatrzymuje.
U mnie też 3 kg na plusie jestem załamana i tak jestem gruba a tu tak szybko zaczęły wpadać dodatkowe kilogramy...

Do góry