reklama
mrsmiki_94
Fanka BB :)
Marta zrób tak jak mówi lekarz. I postaraj się odpocząć
Lea2022
Moderator
A towarzyszy Ci jakiś ból? Skurcze?Właśnie zobaczyłam na papierze trochę krwi, takie plamki i nitki. Powinnam jechać na IP czy jeszcze poczekać?
angelika9403
Ja zawsze mówię żeby podjechaćWłaśnie zobaczyłam na papierze trochę krwi, takie plamki i nitki. Powinnam jechać na IP czy jeszcze poczekać?
Lea2022
Moderator
Super, ze udało Ci się skontaktować z lekarzem! Trzymam mocno kciuki. O której jutro masz szanse na badanie?Tak, wiem ale ta krew mnie przeraziła
Póki co się wstrzymam i mam nadzieję, że to się nie rozwinie
Pocieszylyscie mnie trochę, poczekam z nadzieja że to się nie powtórzy.. narazie jest ok
Dzwoniłam mowi, że jak się nasili to na sor, a jak nadal będzie delikatne to jutro mnie zbada. Jak przejdzie to nic z tym nie robić tylko brać więcej magnezu i czekać spokojnie do kolejnej wizyty
olala25
ja mam też aplikację i żadnych reklamzainstaluj aplikacje na telefon będzie lepiej
olala25
bierzesz luteinę? Bo poza przypisaniem luteiny w szpitalu i tak niewiele pomogą. Dodam tylko, że ja miałam plamienia w obu ciążach w pierwszym trymestrze i wszystko było okWłaśnie zobaczyłam na papierze trochę krwi, takie plamki i nitki. Powinnam jechać na IP czy jeszcze poczekać?
angelika9403
W poprzedniej ciąży też miałam taka łezkęJedyne co mnie zmartwiło na wizycie to ten mój pęcherzyk ma jakiś dziwny ksztalt, wygląda jak łezka a nie jak pęcherzyk. No ale doktor powiedział że to nic nie znaczy...
Załączniki
mrsmiki_94
Zainstalowałam właśnie aplikacje! O niebo lepiej
reklama
Paatrycja
I było okej?W poprzedniej ciąży też miałam taka łezkę