reklama
INKA1990
Fanka BB :)
Ja bym chyba poczekała. W szpitalu pewnie i tak Ci nie pomogą na tym etapie. Ale to oczywiście Twoja decyzja. To może być zwykłe plamienie, które zaraz przejdzie.Właśnie zobaczyłam na papierze trochę krwi, takie plamki i nitki. Powinnam jechać na IP czy jeszcze poczekać?
Marta2432
W pierwszej ciąży nie miałam, więc już mam stan przedzawałowyJa bym chyba poczekała. W szpitalu pewnie i tak Ci nie pomogą na tym etapie. Ale to oczywiście Twoja decyzja. To może być zwykłe plamienie, które zaraz przejdzie.
I ja w czerwcuja w sierpniu też kończę 31
INKA1990
To, że w pierwszej ciąży nie miałaś to jeszcze nic nie znaczy. Dziewczyny często pisały, że ich ciąże były zupełnie inne.W pierwszej ciąży nie miałam, więc już mam stan przedzawałowy
Postaraj się nie panikować, a jeśli faktycznie ma Cię to uspokoić to jedź do szpitala.
Anasta07
Ja też bym poczekała, jeśli nie ma żywo czerwonej krwi i w znaczącej ilości to bym poczekała i przeleżała, oszczędzała się. Tak czasem bywa, macica się powiększa, może jakieś naczynko pękło.Właśnie zobaczyłam na papierze trochę krwi, takie plamki i nitki. Powinnam jechać na IP czy jeszcze poczekać?
mrsmiki_94
A masz Marta możliwość zadzwonić do lekarza prowadzącego?
Paatrycja
Cały dzień byłam w takim stresie ze rozcięłam palca i ciężko mi się pisze . Wizyta całkiem ok, lekarz potwierdził ciążę, 5+6. Serduszka jeszcze nie było ale wisztko inne na właściwym miejscu i dobrze rokuje. Za dwa tygodnie dowiem się więcej@Paatrycja jak tam wizyta?
Marta2432
Tak, wiem ale ta krew mnie przeraziłaTo, że w pierwszej ciąży nie miałaś to jeszcze nic nie znaczy. Dziewczyny często pisały, że ich ciąże były zupełnie inne.
Postaraj się nie panikować, a jeśli faktycznie ma Cię to uspokoić to jedź do szpitala.
Póki co się wstrzymam i mam nadzieję, że to się nie rozwinie
Pocieszylyscie mnie trochę, poczekam z nadzieja że to się nie powtórzy.. narazie jest okJa też bym poczekała, jeśli nie ma żywo czerwonej krwi i w znaczącej ilości to bym poczekała i przeleżała, oszczędzała się. Tak czasem bywa, macica się powiększa, może jakieś naczynko pękło.
Dzwoniłam mowi, że jak się nasili to na sor, a jak nadal będzie delikatne to jutro mnie zbada. Jak przejdzie to nic z tym nie robić tylko brać więcej magnezu i czekać spokojnie do kolejnej wizytyA masz Marta możliwość zadzwonić do lekarza prowadzącego?
reklama
Tinulka
Moderator
Widzisz ja mam dziś większe palnienie i na IP się na razie nie wybieram. Na tym etapie każą mi tylko leżeć i przepiszą luteinę a to wszystko mnie domu.Właśnie zobaczyłam na papierze trochę krwi, takie plamki i nitki. Powinnam jechać na IP czy jeszcze poczekać?