reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
To, że w pierwszej ciąży nie miałaś to jeszcze nic nie znaczy. Dziewczyny często pisały, że ich ciąże były zupełnie inne.
Postaraj się nie panikować, a jeśli faktycznie ma Cię to uspokoić to jedź do szpitala.
Tak, wiem ale ta krew mnie przeraziła 🙄
Póki co się wstrzymam i mam nadzieję, że to się nie rozwinie :(
Ja też bym poczekała, jeśli nie ma żywo czerwonej krwi i w znaczącej ilości to bym poczekała i przeleżała, oszczędzała się. Tak czasem bywa, macica się powiększa, może jakieś naczynko pękło.
Pocieszylyscie mnie trochę, poczekam z nadzieja że to się nie powtórzy.. narazie jest ok
A masz Marta możliwość zadzwonić do lekarza prowadzącego?
Dzwoniłam mowi, że jak się nasili to na sor, a jak nadal będzie delikatne to jutro mnie zbada. Jak przejdzie to nic z tym nie robić tylko brać więcej magnezu i czekać spokojnie do kolejnej wizyty

reklama
Do góry