reklama
Sojka
Fanka BB :)
Nie martw się, na początku ciąży często nie ma żadnych objawów oprócz braku miesiączki. Ciesz się tym że dobrze się czujesz bo jeszcze przyjdzie ciężki czas z objawami. Pewnie w okolicy 7-8 tygodnia Cię dopadnie, albo będziesz tą szczęściarą która przejdzie ciążę bez większych turbulencji ;-)Ja jestem zawsze zmartwiona, gdy mam mniejsze objawy. Od kilku dni w zasadzie tylko piersi bardziej wrażliwe, ale już też nie całe, tylko same sutki. Słabo sypiam, ale to chyba nie objaw ciąży, tylko stresu z nią związanego. Martwią mnie te słabe objawy. Jestem spokojniejsza, gdy bardziej czuje brzuch i piersi całe bolą. Miałam takie trzy dni nawet co miałam zawroty głowy, ale też przeszło. Aktualnie 5 tydzień i 4 dni z om. Wizyta i giną dopiero w przyszłym tygodniu. Boję się o ten brak objawów.
Limonkaaa88
Nie, nie robiłam żadnych badań, mój lekarz powiedział że po jednym poronieniu się nie robi zazwyczaj, żeby odczekać i spróbować ponownie, także no zobaczymy to mamy zbliżony termin, zobaczymy jak po usg będzieGratulacje, mi wyliczenie z aplikacji pokazuje termin na 19 października. Znasz przyczynę poronienia, robiłaś jakieś badania?
Limonkaaa88
Dokładnie ja pierwsza ciążę to przeszlam bez ani jednego objawu ale ja się cieszyłam że nie mam, nie wyczekiwałam objawów a w drugiej miałam przez miesiąc wstręt do kawy a uwielbiam kawę ale sam zapach albo jak spojrzałam że ktoś pije to tak mnie to odrzucało a teraz zobaczymy, wole jednak bez objawów zdecydowanieNie martw się, na początku ciąży często nie ma żadnych objawów oprócz braku miesiączki. Ciesz się tym że dobrze się czujesz bo jeszcze przyjdzie ciężki czas z objawami. Pewnie w okolicy 7-8 tygodnia Cię dopadnie, albo będziesz tą szczęściarą która przejdzie ciążę bez większych turbulencji ;-)
Tinulka
Moderator
Kochana ja tak samo pierwsza ciąża super hiper wow zleciało szybko i bez jakichkolwiek problemów, a potem to stało się tak że mam na koncie dwa poronienia.Cześć dziewczyny, chciałabym do Was dołączyć z terminem na 21 październik wg aplikacji mam już 2,5 letniego synka i poronienie w 11 tyg w październiku, także teraz ta ciąża to stres od początku. Pierwsza ciąża bez żadnych problemów, wszystko szło jak po maśle, zawsze pozytywne myślenie, w drugiej ciąży tez tak samo miałam, co ma się wydarzyć złego jak na pewno będzie dobrze a jednak zaskoczenie u lekarza że dzidzius nie żyje było mega szokiem dla mnie i teraz staram się myśleć pozytywnie ale wiem że może być źle i mam normalnie jak rozdwojenie jaźni raz będzie dobrze raz źle, koszmar. Wizytę potwierdzająca ciążę mam 2 marca. Robiłam tylko testy ciążowe, juz teraz nie będę robić bety tym razem, czekam cierpliwie na 2 marca będzie między 6 a 7 tyg no i zobaczymy.
mrsmiki_94
Pytanie z serii kulinarne
Czy można jeść jajko sadzone - ale rozlane? No taką mam ochotę ze oszaleje. I nie wiem..
Odstawiacie kawę? Te co mają wstręt to wiadomo
Czy można jeść jajko sadzone - ale rozlane? No taką mam ochotę ze oszaleje. I nie wiem..
Odstawiacie kawę? Te co mają wstręt to wiadomo
mrsmiki_94
Ja jestem zawsze zmartwiona, gdy mam mniejsze objawy. Od kilku dni w zasadzie tylko piersi bardziej wrażliwe, ale już też nie całe, tylko same sutki. Słabo sypiam, ale to chyba nie objaw ciąży, tylko stresu z nią związanego. Martwią mnie te słabe objawy. Jestem spokojniejsza, gdy bardziej czuje brzuch i piersi całe bolą. Miałam takie trzy dni nawet co miałam zawroty głowy, ale też przeszło. Aktualnie 5 tydzień i 4 dni z om. Wizyta i giną dopiero w przyszłym tygodniu. Boję się o ten brak objawów.
Nie martw się.. U mnie w pierwszej ciąży objawy pojawiły się dopiero w 9 tygodniu. Teraz też jest narazie spokój
mrsmiki_94
Da się jakoś pozbyć tych reklam co się wystwielaja na forum? :|
Limonkaaa88
Eh :/ mega przykre :/ a w których tygodniach poroniłaś? Oby tym razem było wszystko dobrze, jeju !Kochana ja tak samo pierwsza ciąża super hiper wow zleciało szybko i bez jakichkolwiek problemów, a potem to stało się tak że mam na koncie dwa poronienia.
reklama
Limonkaaa88
Chyba nie :/Da się jakoś pozbyć tych reklam co się wystwielaja na forum? :|