reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Polecam książkę "Ciężarówką przez 9 miesięcy". Kupiłam na olx, już przyszła i jest ogromna. Jak encyklopedia 😁 tylko napisana zabawnym językiem. Jest druga część "Dziecio-zmagania". Też taka duża. Udało mi się znaleźć komplet za 50 zł w bardzo dobrym stanie.

Dziewczyny Wy też tak macie że nie możecie się na niczym skupić i ciągle siedzicie na forum lub czytacie informacje o ciąży? Dobrze że w przyszłym tygodniu wracam do pracy bo przez ostatnie dni leniuchuje 🤣

Dziewczyny, ja też z Krakowa. Wczoraj dostałam zalecenia od ginekologa i mam tam poleconego Dr Zarotyńskiego do badania genetycznego. Wczoraj szukałam opini i jak najbardziej tam idę. Pewno będę dzwonić po kolejnej wizycie kontrolnej i się dowiadywać jak z terminami :)

Cudowna wiadomość 😘 Dzisiaj możesz świętować (oczywiście bezalkoholowo).
PS. Nie żebym namawiała ale wiecie że jest szampan bezalkoholowy. Dostałam od szwagierki gdy powiedziałam o ciąży 😁
Jest tego bardzo dużo, ale smak ma straszny 😆 ja uwielbiam grzanca mąż kupił bezalkoholowego i bleee 😂🤣
Jeszcze nie wiem, więc też chętnie poznam opinie 🙂
Weszłam tą stronę dobreusg i termin na lipiec, będę dzwonić bo widzę że są najlepiej polecani na spotted 🙂

reklama
Dziewczyny, ja też z Krakowa. Wczoraj dostałam zalecenia od ginekologa i mam tam poleconego Dr Zarotyńskiego do badania genetycznego. Wczoraj szukałam opini i jak najbardziej tam idę. Pewno będę dzwonić po kolejnej wizycie kontrolnej i się dowiadywać jak z terminami :)
W takim razie daj znać jak będziesz po, bo na pewno wcześniej już ja 😀
Muszę o nim poczytać 😀

Do góry