reklama
Jaxtoxja
Zaangażowana w BB
Polecam książkę "Ciężarówką przez 9 miesięcy". Kupiłam na olx, już przyszła i jest ogromna. Jak encyklopedia tylko napisana zabawnym językiem. Jest druga część "Dziecio-zmagania". Też taka duża. Udało mi się znaleźć komplet za 50 zł w bardzo dobrym stanie.
Marta2432
Fanka BB :)
Gdzie w Krakowie idziesz na prenatalne? Podobno najlepiej w dobreusg, ale chętnie poczytam opinie dziewczyn z KrakowaMieszkam w Krakowie
Jaxtoxja
Zaangażowana w BB
Cudowna wiadomość Dzisiaj możesz świętować (oczywiście bezalkoholowo).Ja polecam preglife
Jest serduszko po dzisiejszej wizycie
PS. Nie żebym namawiała ale wiecie że jest szampan bezalkoholowy. Dostałam od szwagierki gdy powiedziałam o ciąży
Gdzie w Krakowie idziesz na prenatalne? Podobno najlepiej w dobreusg, ale chętnie poczytam opinie dziewczyn z Krakowa
Jeszcze nie wiem, więc też chętnie poznam opinie
Tojestemja
ja tak samo robię. Wszystkie te badania z krwi, bo są mega drogie prywatnieSkąd jesteś? Ja w lux med wykonuje tylko i wyłącznie badania żeby mieć darmowe
Lav-Le
Początkująca w BB
Dziewczyny, ja też z Krakowa. Wczoraj dostałam zalecenia od ginekologa i mam tam poleconego Dr Zarotyńskiego do badania genetycznego. Wczoraj szukałam opini i jak najbardziej tam idę. Pewno będę dzwonić po kolejnej wizycie kontrolnej i się dowiadywać jak z terminami
Marta2432
Jest tego bardzo dużo, ale smak ma straszny ja uwielbiam grzanca mąż kupił bezalkoholowego i bleeeCudowna wiadomość Dzisiaj możesz świętować (oczywiście bezalkoholowo).
PS. Nie żebym namawiała ale wiecie że jest szampan bezalkoholowy. Dostałam od szwagierki gdy powiedziałam o ciąży
Weszłam tą stronę dobreusg i termin na lipiec, będę dzwonić bo widzę że są najlepiej polecani na spottedJeszcze nie wiem, więc też chętnie poznam opinie
reklama
Marta2432
W takim razie daj znać jak będziesz po, bo na pewno wcześniej już jaDziewczyny, ja też z Krakowa. Wczoraj dostałam zalecenia od ginekologa i mam tam poleconego Dr Zarotyńskiego do badania genetycznego. Wczoraj szukałam opini i jak najbardziej tam idę. Pewno będę dzwonić po kolejnej wizycie kontrolnej i się dowiadywać jak z terminami
Muszę o nim poczytać