reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Polecam książkę "Ciężarówką przez 9 miesięcy". Kupiłam na olx, już przyszła i jest ogromna. Jak encyklopedia 😁 tylko napisana zabawnym językiem. Jest druga część "Dziecio-zmagania". Też taka duża. Udało mi się znaleźć komplet za 50 zł w bardzo dobrym stanie.

Dziewczyny Wy też tak macie że nie możecie się na niczym skupić i ciągle siedzicie na forum lub czytacie informacje o ciąży? Dobrze że w przyszłym tygodniu wracam do pracy bo przez ostatnie dni leniuchuje 🤣

Dziewczyny, ja też z Krakowa. Wczoraj dostałam zalecenia od ginekologa i mam tam poleconego Dr Zarotyńskiego do badania genetycznego. Wczoraj szukałam opini i jak najbardziej tam idę. Pewno będę dzwonić po kolejnej wizycie kontrolnej i się dowiadywać jak z terminami :)

Cudowna wiadomość 😘 Dzisiaj możesz świętować (oczywiście bezalkoholowo).
PS. Nie żebym namawiała ale wiecie że jest szampan bezalkoholowy. Dostałam od szwagierki gdy powiedziałam o ciąży 😁
Jest tego bardzo dużo, ale smak ma straszny 😆 ja uwielbiam grzanca mąż kupił bezalkoholowego i bleee 😂🤣
Jeszcze nie wiem, więc też chętnie poznam opinie 🙂
Weszłam tą stronę dobreusg i termin na lipiec, będę dzwonić bo widzę że są najlepiej polecani na spotted 🙂

reklama
Dziewczyny, ja też z Krakowa. Wczoraj dostałam zalecenia od ginekologa i mam tam poleconego Dr Zarotyńskiego do badania genetycznego. Wczoraj szukałam opini i jak najbardziej tam idę. Pewno będę dzwonić po kolejnej wizycie kontrolnej i się dowiadywać jak z terminami :)
W takim razie daj znać jak będziesz po, bo na pewno wcześniej już ja 😀
Muszę o nim poczytać 😀

Do góry