reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

To mi mąż wczoraj powiedział że jestem dla niego niemiła i jest mu z tego powodu bardzo przykro, ale chyba nie jest zły bo na kolację zrobił moje ulubione jedzenie żeby poprawić mi humor...
o jaki kochany. Bo oni mają nas dość a z drugiej strony wiedzą dlaczego tak mamy i podświadomie się cieszą z tego stanu. 🙈😀 dla mnie to jest hit jak się smaki w ciąży zmieniają. Ja kawosz, który codziennie zaczynał dzień kawą i ciastkiem czekoladowym mam wstręt ! Mąż nie uwierzy, że odrzuca mnie od czekoladowych ciasteczek. 😂 jedyne na co mam ochotę to biszkopty i herbata owocowa.

reklama
Jakie aplikacje polecacie do uporządkowania i podglądu przebiegu ciąży?
p.r.e.g.l.i.f.e. Można prowadzić pamiętnik, wrzucać zdjęcia, do tego opisany jest każdy tydzień rozwoju dziecka, mamy w czasie ciąży i partnera. Wpisuje się też wagę, można poczytać artykuły. Naprawdę fajna ;)

Dziewczyny, a jakie macie zdanie o prowadzeniu ciąży w placówkach typu Luxmed, Medicover i inne? To moja pierwsza ciąża i chciałabym dobrze trafić. Z tego co widzę to dostępność lekarzy i badań jest całkiem przyzwoita.

Dziewczyny, a jakie macie zdanie o prowadzeniu ciąży w placówkach typu Luxmed, Medicover i inne? To moja pierwsza ciąża i chciałabym dobrze trafić. Z tego co widzę to dostępność lekarzy i badań jest całkiem przyzwoita.
Skąd jesteś? Ja w lux med wykonuje tylko i wyłącznie badania żeby mieć darmowe

Fakt na Śląsku jest mała dostępność do usług, ja mam akurat PZU zdrowie ale korzystam tylko jak potrzebuje skierowanie na badania

p.r.e.g.l.i.f.e. Można prowadzić pamiętnik, wrzucać zdjęcia, do tego opisany jest każdy tydzień rozwoju dziecka, mamy w czasie ciąży i partnera. Wpisuje się też wagę, można poczytać artykuły. Naprawdę fajna ;)
Ściągnęłam aplikację. Bardzo przydatna 😊 Dzisiaj zaczynam 6 tydzień.
Dzięki za podpowiedź

reklama
Szczerze mówiąc to jest dramat przynajmniej w enel-med i POLMED w Warszawie. Jak jest sensowny lekarz to dostanie się do niego graniczy z cudem. Faktycznie żeby dostać się od razu nie ma problemu no tylko wtedy chodzisz po różnych lekarzach i też niezbyt sensownych.

Do góry