reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
U mnie pojawił się kaszel i ból gardła 🤦🏼‍♀️ macie jakieś sprawdzone sposoby, które można stosować w ciąży?
Najlepiej żeby szybko przeszło, inaczej będę zmuszona odwołać moją środową wizyte 😔
dużo zdrówka.mi w aptece Pani poleciła Gripovita siła natury , taka herbatka do picia: malina,hibiskus, czarna porzeczka,czarny bez

Też jetem mega zmęczona bo dopadła mnie bezsenność, budzę się w nocy albo nad ranem i koniec spania a od 8 praca, na szczęście w domu - teraz mnie to cieszy. Poza tym coraz mocniejsza zgaga. Teraz jak wracałam z krótkiego spaceru to jakaś taka osłabiona się czułam. A Ty masz inne objawy jeszcze?
Bolą mnie piersi ale znośnie i czasem mnie poboli w podbrzuszu. Tak to nic :D

Mąż kupił coś takiego i nie może mi przez gardło przejść 🙈
tego nie próbowałam więc się nie wypowiem 😉ale po składzie który przeczytałam, nie dziwię się że Ci nie przechodzi 🤣🙈 też bym miała problem żeby oo wypić 😉ja jeszcze pilam wcześniej jak chorowałam w ciąży g.r.i.p.o.v.i.t.a mama to w saszetkach i dobre w smaku, bo takie malinowe, a też same zioła i owoce w tym były.

Dopadła mnie załamka😭 Zmierzyłam temperaturę i spadła poniżej 37, przy czym od dnia owulacji cały czas się utrzymywała na poziomie 37,4. Jestem przerażona i spodziewam się najgorszego 😭 Proszę trzymajcie za mnie kciuki, strasznie się boje 😭

Dopadła mnie załamka😭 Zmierzyłam temperaturę i spadła poniżej 37, przy czym od dnia owulacji cały czas się utrzymywała na poziomie 37,4. Jestem przerażona i spodziewam się najgorszego 😭 Proszę trzymajcie za mnie kciuki, strasznie się boje 😭
Ja tylko raz od miesiąca mierzylam temperature, wiec nie jestem nawet świadoma :))) na spokojnie, to chyba nie jest norma, ze cały czas powinna być podwyższona ?

Ja tylko raz od miesiąca mierzylam temperature, wiec nie jestem nawet świadoma :))) na spokojnie, to chyba nie jest norma, ze cały czas powinna być podwyższona ?
OK już doczytałam, powinna być w okolicach 37, ale to świadczy o podwyższonym progesteronie. Jeśli p.spada to wtedy możesz mieć niższa temp, powinno się rownolegle przy tym zaobserwować bóle w podbrzuszu lub plamienia… może warto, byś wybrała się do lekarza i to sprawdziła? Albo zrob sobie badanie na progesteron będziesz miała wynik tego samego dnia. Trzymam kciuki!

reklama
Do góry