Zależy jak czujesz, ja zrobiłam już kilka, dla własnej pewności i spokojuA jeśli zrobię w środę kolejna kontrolna betę i będzie okej, to według Was w piątek tez mam robić jeszcze jedna dla sprawdzenia ?
reklama
Anasta07
Fanka BB :)
NieA jeśli zrobię w środę kolejna kontrolna betę i będzie okej, to według Was w piątek tez mam robić jeszcze jedna dla sprawdzenia ?
Tojestemja
dużo zdrówka.mi w aptece Pani poleciła Gripovita siła natury , taka herbatka do picia: malina,hibiskus, czarna porzeczka,czarny bezU mnie pojawił się kaszel i ból gardła macie jakieś sprawdzone sposoby, które można stosować w ciąży?
Najlepiej żeby szybko przeszło, inaczej będę zmuszona odwołać moją środową wizyte
HelloKatie
Bolą mnie piersi ale znośnie i czasem mnie poboli w podbrzuszu. Tak to nicTeż jetem mega zmęczona bo dopadła mnie bezsenność, budzę się w nocy albo nad ranem i koniec spania a od 8 praca, na szczęście w domu - teraz mnie to cieszy. Poza tym coraz mocniejsza zgaga. Teraz jak wracałam z krótkiego spaceru to jakaś taka osłabiona się czułam. A Ty masz inne objawy jeszcze?
tego nie próbowałam więc się nie wypowiem ale po składzie który przeczytałam, nie dziwię się że Ci nie przechodzi też bym miała problem żeby oo wypić ja jeszcze pilam wcześniej jak chorowałam w ciąży g.r.i.p.o.v.i.t.a mama to w saszetkach i dobre w smaku, bo takie malinowe, a też same zioła i owoce w tym były.Mąż kupił coś takiego i nie może mi przez gardło przejść
Kaasiek_96
Dopadła mnie załamka Zmierzyłam temperaturę i spadła poniżej 37, przy czym od dnia owulacji cały czas się utrzymywała na poziomie 37,4. Jestem przerażona i spodziewam się najgorszego Proszę trzymajcie za mnie kciuki, strasznie się boje
Rozumiem. Mam podobnieBolą mnie piersi ale znośnie i czasem mnie poboli w podbrzuszu. Tak to nic
Ja tylko raz od miesiąca mierzylam temperature, wiec nie jestem nawet świadoma )) na spokojnie, to chyba nie jest norma, ze cały czas powinna być podwyższona ?Dopadła mnie załamka Zmierzyłam temperaturę i spadła poniżej 37, przy czym od dnia owulacji cały czas się utrzymywała na poziomie 37,4. Jestem przerażona i spodziewam się najgorszego Proszę trzymajcie za mnie kciuki, strasznie się boje
OK już doczytałam, powinna być w okolicach 37, ale to świadczy o podwyższonym progesteronie. Jeśli p.spada to wtedy możesz mieć niższa temp, powinno się rownolegle przy tym zaobserwować bóle w podbrzuszu lub plamienia… może warto, byś wybrała się do lekarza i to sprawdziła? Albo zrob sobie badanie na progesteron będziesz miała wynik tego samego dnia. Trzymam kciuki!Ja tylko raz od miesiąca mierzylam temperature, wiec nie jestem nawet świadoma )) na spokojnie, to chyba nie jest norma, ze cały czas powinna być podwyższona ?
reklama
Ja tylko piersi jakieś ładniejsze i tkliwe. No i brak @ a zawsze co do dnia z rana przychodził. Jutro jade na betę i później w czwartek ale zacieram rączkiRozumiem. Mam podobnie