reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Mi kazał zrobić badania genetyczne. Tyle ,że jedno dziecko mam . Urodziłam .donosilam bez problemu ..

Cześć Dziewczyny!
U mnie z kolei dobre wieści:
OM 1 stycznia, 4+5tc
Beta w poniedziałek 2387 , dzisiaj po 3 dniach 6264. Podejrzewam, ze mogłam mieć dość wcześniej owulacje.
Progesteron mam jednak 19,6 i zmniejszył mi się, bo miałam wcześniej trzy wyniki 30/25,5/22,5 przedostatnio, czy powinnam się tym martwić czy on tak sobie skacze i to OK?
A w których dniach miałaś owu? Ja Om miałam podobnie i bęta dziś dopiero 1000. Powinnam się martwić? :(

Za 11 razem ?a mogłabyś mi coś więcej napisać ?co u niej było powodem ?
Powiedziała, że badań robić nie będzie i do skutku będzie się starać. Nie zna przyczyny wcześniejszych strat. Robiłaś te wszystkie pakiety badań po poronieniu?

reklama
A w których dniach miałaś owu? Ja Om miałam podobnie i bęta dziś dopiero 1000. Powinnam się martwić? :(
Myśle, ze miałam Ok 11-13 stycznia, bo w kolejnym tygodniu już miałam betę 15. Nie masz się czym martwić, bo to i tak w normie, ważny jest Twój przyrost, dlatego warto zrobić betę co 2-3 dni i sprawdzić.

Do góry