Sojka
Fanka BB :)
A robiłaś badania? Lekarze mają jakąś teorię na ten temat? Znajomej się udało za 11 razem, więc nadzieja jest zawsze...Nie wiem czy chce ..kolejna strata ..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A robiłaś badania? Lekarze mają jakąś teorię na ten temat? Znajomej się udało za 11 razem, więc nadzieja jest zawsze...Nie wiem czy chce ..kolejna strata ..
Za 11 razem ?a mogłabyś mi coś więcej napisać ?co u niej było powodem ?A robiłaś badania? Lekarze mają jakąś teorię na ten temat? Znajomej się udało za 11 razem, więc nadzieja jest zawsze...
Też musiałam zrobić i również 1 dziecko miałam przed poronieniamiMi kazał zrobić badania genetyczne. Tyle ,że jedno dziecko mam . Urodziłam .donosilam bez problemu ..
A w których dniach miałaś owu? Ja Om miałam podobnie i bęta dziś dopiero 1000. Powinnam się martwić?Cześć Dziewczyny!
U mnie z kolei dobre wieści:
OM 1 stycznia, 4+5tc
Beta w poniedziałek 2387 , dzisiaj po 3 dniach 6264. Podejrzewam, ze mogłam mieć dość wcześniej owulacje.
Progesteron mam jednak 19,6 i zmniejszył mi się, bo miałam wcześniej trzy wyniki 30/25,5/22,5 przedostatnio, czy powinnam się tym martwić czy on tak sobie skacze i to OK?
Powiedziała, że badań robić nie będzie i do skutku będzie się starać. Nie zna przyczyny wcześniejszych strat. Robiłaś te wszystkie pakiety badań po poronieniu?Za 11 razem ?a mogłabyś mi coś więcej napisać ?co u niej było powodem ?
Acha . I co po nich ?Też musiałam zrobić i również 1 dziecko miałam przed poronieniami
Ja robiłam mnóstwo badań.. wyszła u mnie trombofilia i podobno to było przyczyną poronien. Teraz poprzednia ciąża donoszona na heprynie, acardzie,progesteronieAcha . I co po nich ?
Myśle, ze miałam Ok 11-13 stycznia, bo w kolejnym tygodniu już miałam betę 15. Nie masz się czym martwić, bo to i tak w normie, ważny jest Twój przyrost, dlatego warto zrobić betę co 2-3 dni i sprawdzić.A w których dniach miałaś owu? Ja Om miałam podobnie i bęta dziś dopiero 1000. Powinnam się martwić?