reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Ostatnia miesiączka 29.12, owulacja przyszła wcześniej I była 9.01. Pierwsza Beta 22.01-128,kolejna 24.01-320. Dziś zrobiłam znów betę, wyniki niestety jutro.
Ja biorę od 13.01 luteinę i duphaston, ale i tak boje się. Za pierwszym razem jak dali mi leki na poronienie to męczyłam się 8h żeby coś wyszło, tak mi organizm trzymał… Ból był okropny.
U mnie było tak, że raz oczyściłam się sama, a 2 razem bez żadnych tabletek po prostu miałam zabieg łyżeczkowania

reklama
Jak u Ciebie wyglądają wyniki bety? :) wiesz ten stres to jest chyba normalny :( ja też ciągle słucham swojego organizmu, biegam do ubikacji, sprawdzam jak jakiś głupek :(
Ostatnia miesiączka 29.12, owulacja przyszła wcześniej I była 9.01. Pierwsza Beta 22.01-128,kolejna 24.01-320. Dziś zrobiłam znów betę, wyniki niestety jutro.
Ja biorę od 13.01 luteinę i duphaston, ale i tak boje się. Za pierwszym razem jak dali mi leki na poronienie to męczyłam się 8h żeby coś wyszło, tak mi organizm trzymał… Ból był okropny.

Bardzo dziękuje za miłe słowa. Cieszę się, że trafiałam na tę grupę. 🙂 właśnie udało mi się zapisać na usg jutro. Mam nadzieje, że już będzie coś widać. Oj ciaza po stracie jest ciężka psychicznie
Niestety jest ciężka, ale nic nie możemy na to poradzić. Trzeba zacisnąć zęby i odganiać złe myśli, bo nic więcej nie da się zrobić.

Niestety jest ciężka, ale nic nie możemy na to poradzić. Trzeba zacisnąć zęby i odganiać złe myśli, bo nic więcej nie da się zrobić.
Dokładnie. Chociaż sama mam 3 znajome i pierwsza ciąża brak echa zarodka, a już kolejna ciąża szczęśliwa. Zawsze to milej na sercu jak komuś po przejściach się uda. 🙂

reklama
Niestety muszę się wypisać z Waszej grupy ..lekarz powiedział,że idzie do poronienia..mam po krwawieniu się u niego pojawić ..dziękuję Wam z całego serca ,że byłyście i życzę Wam ciąż bez problemów ..
Bardzo mi przykro :( trzymam za Ciebie mocno kciuki. Trzymaj się :(

Do góry