reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Cześć:)
U mnie termin na 4/8.10 zależy od czego się liczy. Pierwsza beta wyszła mi już 20.01, sprawdzałam w międzyczasie czy ładnie rośnie i dzisiaj ma już 2387, przyrosty 100-200% ;) Dzięki temu badaniu jestem spokojniejsza i też Wam polecam, jeśli się martwicie :) do tego sprawdzałam od razu poziom progesteronu, czy jest wysoki. Nie mogę doczekać się wizyty, wiec mam 11.02, żeby już coś było widać :)
To mój pierwszy cudny czas :) pozdrawiam!

reklama
Hej, to ja się też już przywitam skoro powstał wątek. Ja mam 26 lat, 5 miesięcznego syna na pokładzie, poród SN we wrześniu zeszłego roku, także będzie armagedon [emoji54] jutro mam wizytę u lekarza, beta w piątek 1017, przyrosty były 120-130%, mam nadzieję, że wszystko jest ok [emoji4] chociaż dzisiaj widziałam delikatnie zabarwiony śluz na brązowo, ale mam też infekcje. Oby wszystko było dobrze [emoji4]

Hej, przywitam się bardzo niepewnie i ostrożnie. Staramy sie od 02.2020. Leczyłam się z tytułu wysokiej prolaktyny. Jestem po ciąży ektopowej straconej w 7 tyg w 12.2020.
We wrzesniu 2021 poronienie w 36 dniu....

Mam 31 lat :)
Ostatnia @ 28.12.2021
Pozytywny test w 27 dniu.
Na bete idę w środę i w piątek, bo się udusze z nerwów :)
Wizyta umówiona na 8.02
Przewidywany termin 3.10
Objawy juz od 22 dnia - nadwrażliwość piersi i mdłości do dziś, lekki trądzik i pobolewajace pachwiny. Za kazdą ciaza bardzo szybko odczuwałam objawy związane z piersiami i mdlosciami i wiedziałam że się udało, liczę ze tym razem u lekarza usłyszę dobre nowiny :)
Jedynie co mnie martwi to ze dziś pojawily się bogatsze uplawy w kolorze kremowym ale liczę ze to naturalne :)

Trzymam za nas wszystkie gorące kciuki :)

Oh I było by miło wiedzieć, czy jest tu ktoś z ostatnim dniem miesiączki z 28.12 (cykl 26-28dni) - zawsze to raźniej się powspierac i upewnić ze jest dobrze :D

Hej, to ja się też już przywitam skoro powstał wątek. Ja mam 26 lat, 5 miesięcznego syna na pokładzie, poród SN we wrześniu zeszłego roku, także będzie armagedon [emoji54] jutro mam wizytę u lekarza, beta w piątek 1017, przyrosty były 120-130%, mam nadzieję, że wszystko jest ok [emoji4] chociaż dzisiaj widziałam delikatnie zabarwiony śluz na brązowo, ale mam też infekcje. Oby wszystko było dobrze [emoji4]
Hej, przywitam się bardzo niepewnie i ostrożnie. Staramy sie od 02.2020. Leczyłam się z tytułu wysokiej prolaktyny. Jestem po ciąży ektopowej straconej w 7 tyg w 12.2020.
We wrzesniu 2021 poronienie w 36 dniu....

Mam 31 lat :)
Ostatnia @ 28.12.2021
Pozytywny test w 27 dniu.
Na bete idę w środę i w piątek, bo się udusze z nerwów :)
Wizyta umówiona na 8.02
Przewidywany termin 3.10
Objawy juz od 22 dnia - nadwrażliwość piersi i mdłości do dziś, lekki trądzik i pobolewajace pachwiny. Za kazdą ciaza bardzo szybko odczuwałam objawy związane z piersiami i mdlosciami i wiedziałam że się udało, liczę ze tym razem u lekarza usłyszę dobre nowiny :)
Jedynie co mnie martwi to ze dziś pojawily się bogatsze uplawy w kolorze kremowym ale liczę ze to naturalne :)

Trzymam za nas wszystkie gorące kciuki :)

Witajcie ❤️ miło Was poznać ☺️

@sensibile wow, będą dzieciaczki rok po roku☺️ trzymam kciuki, będzie dobrze!

@Lav-Le trzymam kciuki, musi być dobrze ✊ u mnie dziś też jakieś bogatsze uplawy, wydaje mi się, że w poprzednich ciążach też były.

Kurcze czytam Was i sobie myślę, że mogłam zrobić betę przed wyjazdem... A tak będę teraz tydzień przeżywać 🥴🥴

Nie ma się czym stresować, na pewno wszystko jest dobrze, a Ty korzystaj z wyjazdu i ciesz się tym stanem [emoji4]
Witajcie [emoji3590] miło Was poznać [emoji3526]

@sensibile wow, będą dzieciaczki rok po roku[emoji3526] trzymam kciuki, będzie dobrze!

@Lav-Le trzymam kciuki, musi być dobrze [emoji110] u mnie dziś też jakieś bogatsze uplawy, wydaje mi się, że w poprzednich ciążach też były.

Kurcze czytam Was i sobie myślę, że mogłam zrobić betę przed wyjazdem... A tak będę teraz tydzień przeżywać [emoji3061][emoji3061]

Witajcie ❤️ miło Was poznać ☺️

@sensibile wow, będą dzieciaczki rok po roku☺️ trzymam kciuki, będzie dobrze!

@Lav-Le trzymam kciuki, musi być dobrze ✊ u mnie dziś też jakieś bogatsze uplawy, wydaje mi się, że w poprzednich ciążach też były.

Kurcze czytam Was i sobie myślę, że mogłam zrobić betę przed wyjazdem... A tak będę teraz tydzień przeżywać 🥴🥴
To zrob na wyjeździe, jeśli masz możliwość i będziesz spokojnie odpoczywać ;)

Hej! dzięki za założenie wątku! 😍 Zaglądałam chwilkę na wrześniowe mamy ale już uciekły na prywatny.
U mnie z OM termin na 27.09 ale z monitoringu wiem, ze miałam późną owulacje więc ciąża młodsza o tydzień i termin wypada raczej na 3.10.
Pozytywny test ciążowy zaskoczył mnie w poniedziałek 24.01 a staraliśmy się półtora roku. Aby uspokoić emocje zrobiłam dwa razy bete ( 17 dpo- 1194 i 19dpo 2700, progesteron 22).
Mam 31 lat i to moja pierwsza ciąża❤️
Z objawów delikatne skurcze i pobolewanie podbrzusza, tkliwe piersi i kilka razy delikatne mdłości, bardziej jak wiercenie w żołądku. Dzisiaj byłam na wizycie bo już chciałam coś zobaczyć, pęcherzyk ciążowy i żółtkowy jest a następna wizyta za 3 tyg.
Trzymam mocno za nas kciuki! musi być dobrze 🥳

reklama
Skoczyć rano na badanie do labolatorium które oferuje wyniki online i będzie z głowy :) ale jeżeli nie czułas potrzeby i masz za sobą zdrowe ciążę to na prawdę nie masz co sobie do głowy nakładać :)

Do góry