reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Trochę niepewnie ale dołączam i ja :) Dzisiaj beta 31,37, w środę idę sprawdzić jaki będzie przyrost. Termin mi wychodzi na 13.10.
To moja pierwsza ciąża i staram się podchodzić do tego z rezerwą, na tym etapie jeszcze wiele się może wydarzyć.
Na ten moment jestem w takim samym stopniu szczęśliwa co przerażona.
Trzymam kciuki za nas wszystkie :)

Trochę niepewnie ale dołączam i ja :) Dzisiaj beta 31,37, w środę idę sprawdzić jaki będzie przyrost. Termin mi wychodzi na 13.10.
To moja pierwsza ciąża i staram się podchodzić do tego z rezerwą, na tym etapie jeszcze wiele się może wydarzyć.
A kiedy planowo powinnaś mieć @? Ja jutro ide na betę i bardzo się stresuje.

Po cichu witam się i ja. Bety nie robiłam bo covid ale może jutro się już wybiorę. Wizytę mam 07.02. To moja 1 ciąża <3

Witamy❤️ trzymamy kciuki!! Powiedzcie coś więcej o sobie? 🙂

Hej, na dwie kreski czekałam ponad pół roku. Szczęśliwy cykl pojawił się w momencie w którym nigdy bym nie powiedziała że się uda 😂 z objawów mam okropną cerę, i pobolewa mnie podbrzusze, mam nabrzmiałe piersi. Jutro idę na tą cholerną betę :(

Hej kochana my się znamy ze staraczek 😉

Hej, na dwie kreski czekałam ponad pół roku. Szczęśliwy cykl pojawił się w momencie w którym nigdy bym nie powiedziała że się uda 😂 z objawów mam okropną cerę, i pobolewa mnie podbrzusze, mam nabrzmiałe piersi. Jutro idę na tą cholerną betę :(
bardzo często jest tak, że pojawia się w momencie najmniej oczekiwanym 🙂 będzie dobrze, trzymam kciuki! Ja ocenie jestem na wyjeździe ale jak wrócę to też idę na betę.

Ja założyłam że ten cykl jest nieudany, a miałam mega niespodziankę,😉

reklama
Do góry