reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Cześć:)
U mnie termin na 4/8.10 zależy od czego się liczy. Pierwsza beta wyszła mi już 20.01, sprawdzałam w międzyczasie czy ładnie rośnie i dzisiaj ma już 2387, przyrosty 100-200% ;) Dzięki temu badaniu jestem spokojniejsza i też Wam polecam, jeśli się martwicie :) do tego sprawdzałam od razu poziom progesteronu, czy jest wysoki. Nie mogę doczekać się wizyty, wiec mam 11.02, żeby już coś było widać :)
To mój pierwszy cudny czas :) pozdrawiam!

reklama
Hej, to ja się też już przywitam skoro powstał wątek. Ja mam 26 lat, 5 miesięcznego syna na pokładzie, poród SN we wrześniu zeszłego roku, także będzie armagedon [emoji54] jutro mam wizytę u lekarza, beta w piątek 1017, przyrosty były 120-130%, mam nadzieję, że wszystko jest ok [emoji4] chociaż dzisiaj widziałam delikatnie zabarwiony śluz na brązowo, ale mam też infekcje. Oby wszystko było dobrze [emoji4]

Hej, przywitam się bardzo niepewnie i ostrożnie. Staramy sie od 02.2020. Leczyłam się z tytułu wysokiej prolaktyny. Jestem po ciąży ektopowej straconej w 7 tyg w 12.2020.
We wrzesniu 2021 poronienie w 36 dniu....

Mam 31 lat :)
Ostatnia @ 28.12.2021
Pozytywny test w 27 dniu.
Na bete idę w środę i w piątek, bo się udusze z nerwów :)
Wizyta umówiona na 8.02
Przewidywany termin 3.10
Objawy juz od 22 dnia - nadwrażliwość piersi i mdłości do dziś, lekki trądzik i pobolewajace pachwiny. Za kazdą ciaza bardzo szybko odczuwałam objawy związane z piersiami i mdlosciami i wiedziałam że się udało, liczę ze tym razem u lekarza usłyszę dobre nowiny :)
Jedynie co mnie martwi to ze dziś pojawily się bogatsze uplawy w kolorze kremowym ale liczę ze to naturalne :)

Trzymam za nas wszystkie gorące kciuki :)

Oh I było by miło wiedzieć, czy jest tu ktoś z ostatnim dniem miesiączki z 28.12 (cykl 26-28dni) - zawsze to raźniej się powspierac i upewnić ze jest dobrze :D

Hej, to ja się też już przywitam skoro powstał wątek. Ja mam 26 lat, 5 miesięcznego syna na pokładzie, poród SN we wrześniu zeszłego roku, także będzie armagedon [emoji54] jutro mam wizytę u lekarza, beta w piątek 1017, przyrosty były 120-130%, mam nadzieję, że wszystko jest ok [emoji4] chociaż dzisiaj widziałam delikatnie zabarwiony śluz na brązowo, ale mam też infekcje. Oby wszystko było dobrze [emoji4]
Hej, przywitam się bardzo niepewnie i ostrożnie. Staramy sie od 02.2020. Leczyłam się z tytułu wysokiej prolaktyny. Jestem po ciąży ektopowej straconej w 7 tyg w 12.2020.
We wrzesniu 2021 poronienie w 36 dniu....

Mam 31 lat :)
Ostatnia @ 28.12.2021
Pozytywny test w 27 dniu.
Na bete idę w środę i w piątek, bo się udusze z nerwów :)
Wizyta umówiona na 8.02
Przewidywany termin 3.10
Objawy juz od 22 dnia - nadwrażliwość piersi i mdłości do dziś, lekki trądzik i pobolewajace pachwiny. Za kazdą ciaza bardzo szybko odczuwałam objawy związane z piersiami i mdlosciami i wiedziałam że się udało, liczę ze tym razem u lekarza usłyszę dobre nowiny :)
Jedynie co mnie martwi to ze dziś pojawily się bogatsze uplawy w kolorze kremowym ale liczę ze to naturalne :)

Trzymam za nas wszystkie gorące kciuki :)

Witajcie ❤️ miło Was poznać ☺️

@sensibile wow, będą dzieciaczki rok po roku☺️ trzymam kciuki, będzie dobrze!

@Lav-Le trzymam kciuki, musi być dobrze ✊ u mnie dziś też jakieś bogatsze uplawy, wydaje mi się, że w poprzednich ciążach też były.

Kurcze czytam Was i sobie myślę, że mogłam zrobić betę przed wyjazdem... A tak będę teraz tydzień przeżywać 🥴🥴

Nie ma się czym stresować, na pewno wszystko jest dobrze, a Ty korzystaj z wyjazdu i ciesz się tym stanem [emoji4]
Witajcie [emoji3590] miło Was poznać [emoji3526]

@sensibile wow, będą dzieciaczki rok po roku[emoji3526] trzymam kciuki, będzie dobrze!

@Lav-Le trzymam kciuki, musi być dobrze [emoji110] u mnie dziś też jakieś bogatsze uplawy, wydaje mi się, że w poprzednich ciążach też były.

Kurcze czytam Was i sobie myślę, że mogłam zrobić betę przed wyjazdem... A tak będę teraz tydzień przeżywać [emoji3061][emoji3061]

Witajcie ❤️ miło Was poznać ☺️

@sensibile wow, będą dzieciaczki rok po roku☺️ trzymam kciuki, będzie dobrze!

@Lav-Le trzymam kciuki, musi być dobrze ✊ u mnie dziś też jakieś bogatsze uplawy, wydaje mi się, że w poprzednich ciążach też były.

Kurcze czytam Was i sobie myślę, że mogłam zrobić betę przed wyjazdem... A tak będę teraz tydzień przeżywać 🥴🥴
To zrob na wyjeździe, jeśli masz możliwość i będziesz spokojnie odpoczywać ;)

Hej! dzięki za założenie wątku! 😍 Zaglądałam chwilkę na wrześniowe mamy ale już uciekły na prywatny.
U mnie z OM termin na 27.09 ale z monitoringu wiem, ze miałam późną owulacje więc ciąża młodsza o tydzień i termin wypada raczej na 3.10.
Pozytywny test ciążowy zaskoczył mnie w poniedziałek 24.01 a staraliśmy się półtora roku. Aby uspokoić emocje zrobiłam dwa razy bete ( 17 dpo- 1194 i 19dpo 2700, progesteron 22).
Mam 31 lat i to moja pierwsza ciąża❤️
Z objawów delikatne skurcze i pobolewanie podbrzusza, tkliwe piersi i kilka razy delikatne mdłości, bardziej jak wiercenie w żołądku. Dzisiaj byłam na wizycie bo już chciałam coś zobaczyć, pęcherzyk ciążowy i żółtkowy jest a następna wizyta za 3 tyg.
Trzymam mocno za nas kciuki! musi być dobrze 🥳

reklama
Skoczyć rano na badanie do labolatorium które oferuje wyniki online i będzie z głowy :) ale jeżeli nie czułas potrzeby i masz za sobą zdrowe ciążę to na prawdę nie masz co sobie do głowy nakładać :)

Do góry