reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
ja dobrze, poza tym że jak dużo chodzę to bolą mnie więzadła i brzuch trochę ciągnie no i coraz bardziej niewygodnie ogólnie, szczególnie w nocy 🥴 i ostatnio zaskoczyło mnie to, że przestałam już widzieć moje miejsca intymne haha 🤣
Ja już jakiś czas nie widziałam :p nie wiem jak się ogolę

A kiedy pojawiły się u was pierwsze rozstępy? Ja ciągle czekam🙂
Ja jeszcze nie mam na szczęście. Bardzo się ich obawiam, bo jednak przy bliźniakach podejrzewam że osiągnę imponujące rozmiary 😆
Lekarz zabawny, bo jak robił mi ostatnio USG to stwierdził, że najwyższy czas na krem na brzuch. Haha ja od 5tc się smaruje 😛

Ja jeszcze nie mam na szczęście. Bardzo się ich obawiam, bo jednak przy bliźniakach podejrzewam że osiągnę imponujące rozmiary 😆
Lekarz zabawny, bo jak robił mi ostatnio USG to stwierdził, że najwyższy czas na krem na brzuch. Haha ja od 5tc się smaruje 😛
To faktycznie trafił w moment. Ja smarowałam jakoś od połowy pierwszego trymestru😁 Co ważne, warto smarować też jamiś czas po ciąży🙂

Oglądałam filmik na youtubie gdzie jakas babka, która jest dula i prowadzi szkole rodzenia mówiła jak zapakować się do szpitala. Myslalam, że padne ze śmiechu 😂 Głośnik żeby puścić sobie nastrojową muzyczkę, swieczki itp :D ogólnie napchala taki ogrom rzeczy do torby, że nie wiem jakim cudem można skorzystać ze wszystkiego w ciągu 3 dni w szpitalu

Oglądałam filmik na youtubie gdzie jakas babka, która jest dula i prowadzi szkole rodzenia mówiła jak zapakować się do szpitala. Myslalam, że padne ze śmiechu 😂 Głośnik żeby puścić sobie nastrojową muzyczkę, swieczki itp :D ogólnie napchala taki ogrom rzeczy do torby, że nie wiem jakim cudem można skorzystać ze wszystkiego w ciągu 3 dni w szpitalu
Cbyba oglądałyśmy to samo🙂 Radziła nawet, że w szpitalach, gdzie sie nie zgadzają na otwarty ogien wziąć lampiony 🙂

reklama
Do góry