reklama
U mnie póki co jeszcze tez nic nie widać, ale nie szukam tez za bardzoA kiedy pojawiły się u was pierwsze rozstępy? Ja ciągle czekam
crainte
Fanka BB :)
Tego nie trzeba szukać, rzuca się w oczy z daleka. Mam masę z okresu dojrzewania...U mnie póki co jeszcze tez nic nie widać, ale nie szukam tez za bardzo
Ja już jakiś czas nie widziałam nie wiem jak się ogolęja dobrze, poza tym że jak dużo chodzę to bolą mnie więzadła i brzuch trochę ciągnie no i coraz bardziej niewygodnie ogólnie, szczególnie w nocy i ostatnio zaskoczyło mnie to, że przestałam już widzieć moje miejsca intymne haha
Ja jeszcze nie mam na szczęście. Bardzo się ich obawiam, bo jednak przy bliźniakach podejrzewam że osiągnę imponujące rozmiaryA kiedy pojawiły się u was pierwsze rozstępy? Ja ciągle czekam
Lekarz zabawny, bo jak robił mi ostatnio USG to stwierdził, że najwyższy czas na krem na brzuch. Haha ja od 5tc się smaruje
crainte
To faktycznie trafił w moment. Ja smarowałam jakoś od połowy pierwszego trymestru Co ważne, warto smarować też jamiś czas po ciążyJa jeszcze nie mam na szczęście. Bardzo się ich obawiam, bo jednak przy bliźniakach podejrzewam że osiągnę imponujące rozmiary
Lekarz zabawny, bo jak robił mi ostatnio USG to stwierdził, że najwyższy czas na krem na brzuch. Haha ja od 5tc się smaruje
Oglądałam filmik na youtubie gdzie jakas babka, która jest dula i prowadzi szkole rodzenia mówiła jak zapakować się do szpitala. Myslalam, że padne ze śmiechu Głośnik żeby puścić sobie nastrojową muzyczkę, swieczki itp ogólnie napchala taki ogrom rzeczy do torby, że nie wiem jakim cudem można skorzystać ze wszystkiego w ciągu 3 dni w szpitalu
crainte
Cbyba oglądałyśmy to samo Radziła nawet, że w szpitalach, gdzie sie nie zgadzają na otwarty ogien wziąć lampionyOglądałam filmik na youtubie gdzie jakas babka, która jest dula i prowadzi szkole rodzenia mówiła jak zapakować się do szpitala. Myslalam, że padne ze śmiechu Głośnik żeby puścić sobie nastrojową muzyczkę, swieczki itp ogólnie napchala taki ogrom rzeczy do torby, że nie wiem jakim cudem można skorzystać ze wszystkiego w ciągu 3 dni w szpitalu
reklama
O dokładnieCbyba oglądałyśmy to samo Radziła nawet, że w szpitalach, gdzie sie nie zgadzają na otwarty ogien wziąć lampiony