reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Kurcze a u mnie dziś na odwrót, nie zaparcia a rozwolnienie od rana. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Wczoraj jadłam oscypki, co prawda ugrillowabe mocno... ale teraz się zastanawiam...że jakaś listerioza / salmonella czy coś jeszcze innego...

Kurcze a u mnie dziś na odwrót, nie zaparcia a rozwolnienie od rana. Mam nadzieję, że to nic poważnego. Wczoraj jadłam oscypki, co prawda ugrillowabe mocno... ale teraz się zastanawiam...że jakaś listerioza / salmonella czy coś jeszcze innego...
A sama grillowalas sobie oscypka? Czy taki kupiony od "górala" co leży od 8h na słońcu i jest 10 raz podgrzewany?

A sama grillowalas sobie oscypka? Czy taki kupiony od "górala" co leży od 8h na słońcu i jest 10 raz podgrzewany?
Sama grillowałam w piekarniku siedział na 180 stopni i aż się rozpuścił. Dostałam go od ciotki, z jakiegoś super gospodarstwa agro z Zakopca. Mam nadzieję, że wszystko bedzie ok bo gorączki ani innych objawów brak.

Sama grillowałam w piekarniku siedział na 180 stopni i aż się rozpuścił. Dostałam go od ciotki, z jakiegoś super gospodarstwa agro z Zakopca. Mam nadzieję, że wszystko bedzie ok bo gorączki ani innych objawów brak.
To powinno być dobrze, temperatura wysoka więc wybiła wszystko co mogło zaszkodzić.

@Eletronka Jeszcze Ci napisze, że ja w tym roku byłam tylko w sklepie-hurtowni Bajka na ul. Długosza, bo sprawdziłam że tam mają wózek, który chciałam obejrzeć. Niby nie mają wielkiego stoiska z wózkami, ale w sumie przyjechałam obejrzeć jeden wózek a pan mi pokazał jeszcze 2, które były bardzo dobrze wycelowane w moje potrzeby i kosztowały mniej niż 1800. Więc w sumie nieźle było, innych klientów brak, dużo bardziej komfortowo niż w askocie, gdzie zawsze długo czekam na doradcę.

Jeszcze 25min do ostatniego pobrania krwi a ja walczę żeby nie zwymiotować. Taka ilość cukru plus zgaga to koszmar.

reklama
Mnie zaś skurcze brały u góry brzucha na chęć wyproznienia parę godzin a że strach mam teraz to dopiero teraz jakoś się udało.Juz przez myśl mi przyszedł wczesny poród ale wmawiałam że to jednak zastój się tam zrobił.A brzuch Cię nie boli ?zależy ile tych oscypków zjadłaś, jak takie roztopione już to załadek mogły podrażnić.

Do góry