reklama
Kupiłam dla dzieci płyn lovela. Mam biedronke pod nosem i akurat tam jest, więc było mi wygodnie. Wydaje się spoko, nie ma intensywnego zapachu.Do prania ubranek proszek czy płyn kupujecie i z firmy lovela czy jakiś inny ?
Ale kupujesz płyn czy proszek ?ja używam od dawna do prania płynu,a dla młodej te x lat temu też lovele kupowałam.@JM* ja od kilkunastu lat kupuje Lovela (zaczęłam dla siebie jak jeszcze nie byłam w ciąży) i już nie zmieniam, bo wszyscy tolerują w domu. Ale koleżanki mi mówiły że inne są tańsze.
Koniczynka93
Fanka BB :)
Ja właśnie wczoraj zakupiłam Proszek Lovela Baby w Rossmannie bo planuje na weekendzie robić pranie ubranekDo prania ubranek proszek czy płyn kupujecie i z firmy lovela czy jakiś inny ?
Ja pamiętam po praniu dla córki to nic zapachu nie czułam.Kupiłam dla dzieci płyn lovela. Mam biedronke pod nosem i akurat tam jest, więc było mi wygodnie. Wydaje się spoko, nie ma intensywnego zapachu.
Koniczynka93
Ja płyn wąchałam wczoraj w sklepie i bez zapachu był. Ale wzięłam proszek, moja pralka ma system że najpierw poza bębnem miesza wodę z proszkiem a potem dopiero wprowadza ten roztwór do bębna z ubraniamiJa pamiętam po praniu dla córki to nic zapachu nie czułam.
crainte
Bo jego zaletą jest brak zapachu właśnie Ja kupilam w ciązy już dla nas, bo miałam taki wyostrzony węch, że tylko ten byłam w stanie stolerować. Mam płyn do prania i płyn do płukania. Po jakimś czasie trochę się u mnie poprawiło i kupiłam zestaw Bobini. Pachnie ładnie i delikatnie i co ważniejsze ubrania łatwiej się prasuje, niż po Loveli. Maluchowi kupiłam znowu Lovele bo sobie wyobrażam, że w brzuchu takich zapachów Bobiniowych nie miał. Pewnie z czasem wrócę do Bobini.Ja pamiętam po praniu dla córki to nic zapachu nie czułam.
Ja się zbieram i tak przekładam to pranie.Ja właśnie wczoraj zakupiłam Proszek Lovela Baby w Rossmannie bo planuje na weekendzie robić pranie ubranek
reklama
Koniczynka93
Bobini super pachniał właśnie, ale właśnie opiniami się kierowałam. Po jakimś czasie można będzie właśnie na niego przejść.Bo jego zaletą jest brak zapachu właśnie Ja kupilam w ciązy już dla nas, bo miałam taki wyostrzony węch, że tylko ten byłam w stanie stolerować. Mam płyn do prania i płyn do płukania. Po jakimś czasie trochę się u mnie poprawiło i kupiłam zestaw Bobini. Pachnie ładnie i delikatnie i co ważniejsze ubrania łatwiej się prasuje, niż po Loveli. Maluchowi kupiłam znowu Lovele bo sobie wyobrażam, że w brzuchu takich zapachów Bobiniowych nie miał. Pewnie z czasem wrócę do Bobini.
Dziewczyny dziś wizyta u mnie. Stresuje się bo minęło dużo czasu od ostatniej i nie wiem jak tam kruszynka moja rośnie.... Chodź mamusia pięknie przybiera na wadze, w 5 tygodni 2kg... Ciekawe co doktorek powie