reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Moja hemoglobina od początku ciąży. Na początku 13,7 Potem 12,4 i 12,5 Ostatni pomiar 13,1 Także nawet nieźle🙂

Dziewczyny ja mam taki problem, że mała mi się wczoraj rano bardzo ładnie ruszała, później już wcale, przez moment poruszała się w nocy i na tym koniec. Nie wiem czy jechać kontrolnie na ktg czy jeszcze poczekać i nie panikować

Dziewczyny ja mam taki problem, że mała mi się wczoraj rano bardzo ładnie ruszała, później już wcale, przez moment poruszała się w nocy i na tym koniec. Nie wiem czy jechać kontrolnie na ktg czy jeszcze poczekać i nie panikować
A który masz tydzień ? Moze się dupa odwróciła jak nie czujesz bo uderza w plecy.

zjedz coś słodkiego czy nawet herbatę z cukrem, i połóż się i rozluźnnij, jeśli dalej nie będzie się ruszać to chyba warto podjechać i sprawdzić. Ale skoro ruszała się w nocy, to pewnie będzie ok ;) u mnie charakter ruchów już się zmienia, czuję, że już się ustawiła w osi (mam nadzieję, że głową do dołu, dziś się dowiem) i czuję teraz głównie przepychanie góra-dół, ruchy nie są już tak spektakularne, chociaż bywają mocne i bolesne

reklama
Do góry