No też go mam i to właśnie jako jedyne co widziałam ostatnio jest lekiemTo ja mam taki
reklama
Sajfik
Fanka BB :)
Ile mialas mcv? Ja ma 89 (norma 79-95) a erytrocyty mam lekko poniżej 3,79 (norma 3,9-5,11).Lekarz u mnie na podstawie mcv powiedział że wie że b12 brakuje bo jest powyżej normy no i erytrocyty poniżej
Daj znać po wizycieTrzymajcie kciuki, zaraz wsiadam w auto i jadę do lekarza skontrolować przyrost wagi Malucha. Moja waga taka sama od czasu diety cukrzycowej, ale brzuch większy, więc mam nadzieję, że się dobrze spisaliśmy przez te 14 dni
Koniczynka93
A co bierzesz ze tak ładnie ci wzrosło?Moja hemoglobina od początku ciąży. Na początku 13,7 Potem 12,4 i 12,5 Ostatni pomiar 13,1 Także nawet nieźle
A który masz tydzień ? Moze się dupa odwróciła jak nie czujesz bo uderza w plecy.Dziewczyny ja mam taki problem, że mała mi się wczoraj rano bardzo ładnie ruszała, później już wcale, przez moment poruszała się w nocy i na tym koniec. Nie wiem czy jechać kontrolnie na ktg czy jeszcze poczekać i nie panikować
olala25
zjedz coś słodkiego czy nawet herbatę z cukrem, i połóż się i rozluźnnij, jeśli dalej nie będzie się ruszać to chyba warto podjechać i sprawdzić. Ale skoro ruszała się w nocy, to pewnie będzie ok u mnie charakter ruchów już się zmienia, czuję, że już się ustawiła w osi (mam nadzieję, że głową do dołu, dziś się dowiem) i czuję teraz głównie przepychanie góra-dół, ruchy nie są już tak spektakularne, chociaż bywają mocne i bolesneDziewczyny ja mam taki problem, że mała mi się wczoraj rano bardzo ładnie ruszała, później już wcale, przez moment poruszała się w nocy i na tym koniec. Nie wiem czy jechać kontrolnie na ktg czy jeszcze poczekać i nie panikować
reklama
29 tydzień. Codziennie bardzo ruchliwa, szczególnie po wypiciu wody z dużą ilością cytryny, a dzisiaj nic ją nie rusza, ani woda z cytryną, ani słodki owocA który masz tydzień ? Moze się dupa odwróciła jak nie czujesz bo uderza w plecy.