reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

Dziewczyny u których wyszła cukrzyca, czy przed diagnoza zauważyłyście jakieś symptomy, które mogłyby wskazywać na cukrzyce? np wzmożone pragnienie, albo senność, często chodzilyście siusiu? czy raczej nic takiego i Was to bardzo zaskoczyło?
Nie ma reguły na to , wypisują objawy ale tak naprawdę nigdy nic nie wiadomo..

reklama
W cukrzycy ciazowej przekroczenia cukrów są często tak niewielkie, że najczęściej nie ma żadnych objawów.
ano właśnie, tak też mi się wydaje
Nie ma reguły na to , wypisują objawy ale tak naprawdę nigdy nic nie wiadomo..
to jest to, czego nie chciałam tu przeczytać w odpowiedzi 🤣 chociaż myślę tak samo niestety... myślałam, że powiecie cos co mnie uspokoi do momentu odebrania wyników 😁 to jest chyba pierwsze badanie którego się boję w tej ciąży, nawet ten wymaz z cewki mnie tak nie przerażał... tzn wyników, bo samo badanie JAKOŚ muszę znieść.

ano właśnie, tak też mi się wydaje

to jest to, czego nie chciałam tu przeczytać w odpowiedzi 🤣 chociaż myślę tak samo niestety... myślałam, że powiecie cos co mnie uspokoi do momentu odebrania wyników 😁 to jest chyba pierwsze badanie którego się boję w tej ciąży, nawet ten wymaz z cewki mnie tak nie przerażał... tzn wyników, bo samo badanie JAKOŚ muszę znieść.
W ciąży jest wiele gorszych tragedii od cukrzycy ciążowej🙂 Będzie dobrze🙂

W ciąży jest wiele gorszych tragedii od cukrzycy ciążowej🙂 Będzie dobrze🙂
o i to jest coś na opamiętanie! ja wiem, zamiast się cieszyć, że wszystko poza tym jest dobrze... to moja próżność, bo jedzenie sprawia mi OGROMNĄ radość w tej ciąży, ale masz rację, to nie koniec świata.

o i to jest coś na opamiętanie! ja wiem, zamiast się cieszyć, że wszystko poza tym jest dobrze... to moja próżność, bo jedzenie sprawia mi OGROMNĄ radość w tej ciąży, ale masz rację, to nie koniec świata.
Zostały trzy miesiące🙂 Wszystko do zrobienia🙂 A jak znam życie będzie dobrze🙂

Przypadkiem trafiłam na fajna przecenę w pepko i kupiłam dwa śliczne spiworki (po 20zl) i dwa bawełniane kocyki dla dzieci (po 15zl) :) ach jaka to przyjemność coś upolować na znizkach 😆

Przypadkiem trafiłam na fajna przecenę w pepko i kupiłam dwa śliczne spiworki (po 20zl) i dwa bawełniane kocyki dla dzieci (po 15zl) :) ach jaka to przyjemność coś upolować na znizkach 😆
W czasie oczekiwania na wyniki zakupy najlepsze ☺️ no w tych czasach trzeba polować na przeceny hehe

Ja ostatnio kupilam skarpetki😁 czysta bawełna🙂 za cenę jednej pary w smyku tu miałam 5🙂 I kto mi wytlumaczy po co w przedziale 0-6 mcy każde grubsze skarpety mają antypoślizgi?

reklama
Do góry