Nie ma reguły na to , wypisują objawy ale tak naprawdę nigdy nic nie wiadomo..Dziewczyny u których wyszła cukrzyca, czy przed diagnoza zauważyłyście jakieś symptomy, które mogłyby wskazywać na cukrzyce? np wzmożone pragnienie, albo senność, często chodzilyście siusiu? czy raczej nic takiego i Was to bardzo zaskoczyło?
reklama
kaha216
Moderator
ano właśnie, tak też mi się wydajeW cukrzycy ciazowej przekroczenia cukrów są często tak niewielkie, że najczęściej nie ma żadnych objawów.
to jest to, czego nie chciałam tu przeczytać w odpowiedzi chociaż myślę tak samo niestety... myślałam, że powiecie cos co mnie uspokoi do momentu odebrania wyników to jest chyba pierwsze badanie którego się boję w tej ciąży, nawet ten wymaz z cewki mnie tak nie przerażał... tzn wyników, bo samo badanie JAKOŚ muszę znieść.Nie ma reguły na to , wypisują objawy ale tak naprawdę nigdy nic nie wiadomo..
crainte
Fanka BB :)
W ciąży jest wiele gorszych tragedii od cukrzycy ciążowej Będzie dobrzeano właśnie, tak też mi się wydaje
to jest to, czego nie chciałam tu przeczytać w odpowiedzi chociaż myślę tak samo niestety... myślałam, że powiecie cos co mnie uspokoi do momentu odebrania wyników to jest chyba pierwsze badanie którego się boję w tej ciąży, nawet ten wymaz z cewki mnie tak nie przerażał... tzn wyników, bo samo badanie JAKOŚ muszę znieść.
kaha216
Moderator
o i to jest coś na opamiętanie! ja wiem, zamiast się cieszyć, że wszystko poza tym jest dobrze... to moja próżność, bo jedzenie sprawia mi OGROMNĄ radość w tej ciąży, ale masz rację, to nie koniec świata.W ciąży jest wiele gorszych tragedii od cukrzycy ciążowej Będzie dobrze
crainte
Zostały trzy miesiące Wszystko do zrobienia A jak znam życie będzie dobrzeo i to jest coś na opamiętanie! ja wiem, zamiast się cieszyć, że wszystko poza tym jest dobrze... to moja próżność, bo jedzenie sprawia mi OGROMNĄ radość w tej ciąży, ale masz rację, to nie koniec świata.
W czasie oczekiwania na wyniki zakupy najlepsze no w tych czasach trzeba polować na przeceny hehePrzypadkiem trafiłam na fajna przecenę w pepko i kupiłam dwa śliczne spiworki (po 20zl) i dwa bawełniane kocyki dla dzieci (po 15zl) ach jaka to przyjemność coś upolować na znizkach
crainte
Ja ostatnio kupilam skarpetki czysta bawełna za cenę jednej pary w smyku tu miałam 5 I kto mi wytlumaczy po co w przedziale 0-6 mcy każde grubsze skarpety mają antypoślizgi?Przypadkiem trafiłam na fajna przecenę w pepko i kupiłam dwa śliczne spiworki (po 20zl) i dwa bawełniane kocyki dla dzieci (po 15zl) ach jaka to przyjemność coś upolować na znizkach
Niezła zagadkaJa ostatnio kupilam skarpetki czysta bawełna za cenę jednej pary w smyku tu miałam 5 I kto mi wytlumaczy po co w przedziale 0-6 mcy każde grubsze skarpety mają antypoślizgi?
reklama