Ale wiadomo każde dziecko jest inne.Wiadomo wygodniejsze bo się nie trzeba gimnastykować. Ale też długich tras nie robimy a przy tych obcenych cenach to już coraz mniej się będzie gdziekolwiek jeździło.Gorzej jak taki fotelik na bazie nie będzie pasował dziecku a ceny są z kosmosu , sąsiadka jak tylko wsadzi mają i kliknie to młoda drze się na całe osiedle i potem całą drogę w aucie.
reklama
A będziesz kupował otulacz do łóżeczka czy już z łóżeczkiem dostaniesz?Wczoraj kupiłam komodę do pokoju i przewijak. Łóżeczko mam po siostrze za fotelikiem i wózkiem to już na pewno w przyszłym tygodniu popatrzę. Dobrze że piszecie nazwy, będę wiedzieć na jakie firmy patrzeć przy wyborze. A cenowo to ile wychodzi za fotelik z bazą? Wózek kupić chce 2w1.
aspekt
Fanka BB :)
Nie ma na to mocnych... Dla syna miałam ówczesny hit maxi Cosi cabriofix, cały internet się zachwycał, że gwiazdki, że wkładka lepsza niż w tańszym modelu itd. A mojemu synowi kompletnie nie pasował, był w nim wykręcony, upocony, brrr. Dla córek mialam kiddyego i też każda z nich w nim inaczej się układała. Starsza była szczupła i jezdzila w nim prawie 2 lata. Młodsza dość szybko poszła do fotela 0-25 kg montowanego tyłem. W tych następnych kategoriach też mieliśmy przygody - godziny wybierania z dzieckiem w sklepie z przeszkolonym sprzedawca, w końcu znaleźliśmy taki, który pasował do dziecka i... nie pasował do samochodu, facet powiedział, że nam nie sprzeda, bo uważa że po zamontowaniu ten nowy jest mniej bezpieczny niż stary, który chcieliśmy wymienić.Ale wiadomo każde dziecko jest inne.Wiadomo wygodniejsze bo się nie trzeba gimnastykować. Ale też długich tras nie robimy a przy tych obcenych cenach to już coraz mniej się będzie gdziekolwiek jeździło.
aspekt
Co to jest otulacz do łóżeczka?A będziesz kupował otulacz do łóżeczka czy już z łóżeczkiem dostaniesz?
Na około szczebelków inaczej też ochraniaczCo to jest otulacz do łóżeczka?
aspekt
O, zapomniałam o tym. Miałam długa materialowa książeczkę tiny love i ona robiła za ochraniacz. A co Ty myślisz o tych ochraniaczach, masz coś na oku?Na około szczebelków inaczej też ochraniacz
Miałam taki grubszy przywiązywany, ale też widzę że jakieś warkocze są.Ale chyba zostanę przy tym przywiązywany do szczebelek.Mam ten stary ale to był dla dziewuchy teraz muszę szukać coś chłopięcego hehO, zapomniałam o tym. Miałam długa materialowa książeczkę tiny love i ona robiła za ochraniacz. A co Ty myślisz o tych ochraniaczach, masz coś na oku?
kaha216
Moderator
Ja jestem szczęśliwa posiadaczką odkąd pamiętam. Jeśli to jest niebolesny 'pypeć' to nie musisz o tym myśleć. Trochę to trwa zanim zrobi się poważny problem. Dolegliwość lubi wracać, są momenty remisji że tak powiem a potem z nienacka wracają.... ogólnie to załatwianie się z podstawką na nogi, tak żeby były wyżej działa cuda, polecam! może to sprawi, że pypeć pozostanie pypciem już na zawsze tego Ci życze, bo to lubi uprzykrzyć życie....No moja ma to gdzieś i w sumie lepiej bo nasze gusty są zupełnie inne… ona po jakiś występach szuka rzeczy które ludzie wypieprzają z domu i to mojemu dziecku chce dać.
Btw. czy którejś z Was wyszły w ciąży hemoroidy? Bo mi chyba wyszły, ale żadnej ktwi nie ma, nagimnastykowalam się dzisiaj przed prysznicem aby zobaczyć o co chodzi i to wyglada jak jakiś pypeć w kolorze skory Możliwe to, ze to hemoroid?
Ja też mam od dawien dawna bylam u chirurga i dał skierowanie na wycięcie ale do tej pory nie dotarłam na zabieg.Ja jestem szczęśliwa posiadaczką odkąd pamiętam. Jeśli to jest niebolesny 'pypeć' to nie musisz o tym myśleć. Trochę to trwa zanim zrobi się poważny problem. Dolegliwość lubi wracać, są momenty remisji że tak powiem a potem z nienacka wracają.... ogólnie to załatwianie się z podstawką na nogi, tak żeby były wyżej działa cuda, polecam! może to sprawi, że pypeć pozostanie pypciem już na zawsze tego Ci życze, bo to lubi uprzykrzyć życie....
reklama
Może jakby było że cyk zrobią i wypuszcza do domu to co innego ale zostawiają w szpitalu ja mam fobie na szpitale, i nigdy niechcialam zostawiać małej później już dużej i tak lata lecą ..Ja też mam od dawien dawna bylam u chirurga i dał skierowanie na wycięcie ale do tej pory nie dotarłam na zabieg.