crainte
Fanka BB :)
Jak są wskazania, to robione jest od 25 tyg.Ktg już Ci będzie robić a czemu tak szybko ? Z reguły już przy końcówce robią
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak są wskazania, to robione jest od 25 tyg.Ktg już Ci będzie robić a czemu tak szybko ? Z reguły już przy końcówce robią
3 tygodnie temu 290. Wkurza mnie to, że wiem, że za te cenę miałabym lekarza ze szpitala. Jak się okaże, że będę musiała mieć CC ze wskazań okulistycznych, to wyjdę na tym slaaaabo.Super wiadomość bardzo dużo zapłaciłaś za tą wizytę, zawsze tyle kasuje?
No tyle też właśnie wyczytałamJak są wskazania, to robione jest od 25 tyg.
A po ostatnim porodzie pogorszył Ci się wzrok ?3 tygodnie temu 290. Wkurza mnie to, że wiem, że za te cenę miałabym lekarza ze szpitala. Jak się okaże, że będę musiała mieć CC ze wskazań okulistycznych, to wyjdę na tym slaaaabo.
Jeszcze widzę że przy ruchliwym dziecku też się wcześniej robi, mój to ruchliwy ale NFZ to NFZ wiadomo nie to co prywatne wizyty za które jak widze ,niektórzy kosza jak za zboże.Jak są wskazania, to robione jest od 25 tyg.
Oni w standardzie mają że od 30tc robią ktg. Na pewno będę dodatkowo za nie płacić... Ja mam jeszcze tę cukrzycę ciążowa i 2 porody przedwczesne, więc w sumie mnie to nie dziwi, chyba nawet bezpieczniej będę się czuła.Ktg już Ci będzie robić a czemu tak szybko ? Z reguły już przy końcówce robią
Teoretycznie igly są jednorazowe. Ja na początku tego bardzo przestrzegałam, teraz raczej codziennie rano zakładam nowa.Glukometr jest, paski są, wytyczne do diety są. Od jutra już działam na serio Nie dopytałam tylko jak często wymieniać igły...
Senna na pewno nie. Ale ja lecę na progesteronie od 7tc i ten Besins to nic mi nie zmienił w dawce tylko że był doustny a nie dopochwowy. Czytałam raczej o płaczliwości i niestabilności emocjonalnej, ale mnie to chyba jakoś nie dopadło. Za to na duphastonie mam zawsze jazdy.@aspekt po tym besin czułaś się senna ? Nie wiem czy taka pogoda czy po tabletce mnie dziś tak skosiło.