reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Super wiadomość:) bardzo dużo zapłaciłaś za tą wizytę, zawsze tyle kasuje?
3 tygodnie temu 290. Wkurza mnie to, że wiem, że za te cenę miałabym lekarza ze szpitala. Jak się okaże, że będę musiała mieć CC ze wskazań okulistycznych, to wyjdę na tym slaaaabo.

Ktg już Ci będzie robić a czemu tak szybko ? Z reguły już przy końcówce robią 🤔
Oni w standardzie mają że od 30tc robią ktg. Na pewno będę dodatkowo za nie płacić... Ja mam jeszcze tę cukrzycę ciążowa i 2 porody przedwczesne, więc w sumie mnie to nie dziwi, chyba nawet bezpieczniej będę się czuła.

Oczy zaczęły mi się psuć w 2021. Być może po covidzie a może że starości (mam jeszcze jedna spiskowa teorie) ;) Po porodach było OK. W marcu zrobiłam laseroterapię, żeby zabezpieczyć siatkówkę. Ale od tego czasu niestety doszły mi nowe objawy. W sierpniu mam wizytę ws kwalifikacji do SN. Prawdopodobnie pójdę do 2 lekarzy po opinie.

reklama
@aspekt po tym besin czułaś się senna ? Nie wiem czy taka pogoda czy po tabletce mnie dziś tak skosiło.
Senna na pewno nie. Ale ja lecę na progesteronie od 7tc i ten Besins to nic mi nie zmienił w dawce tylko że był doustny a nie dopochwowy. Czytałam raczej o płaczliwości i niestabilności emocjonalnej, ale mnie to chyba jakoś nie dopadło. Za to na duphastonie mam zawsze jazdy.

Do góry