reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Ja mam ten progesteron besins i właśnie nie wiem czy nie za dużo teraz z magnezem będzie🤔
One inaczej działają, także nie odstawiaj magnezu. Jedyne co, to może nie bierz na raz, bo magnez generalnie się nie lubi z innymi tabletkami. Besins nie z jedzeniem, ale przeczytaj jeszcze ulotkę, bo ja go krótko brałam, więc już nie pamiętam dokładnie.

One inaczej działają, także nie odstawiaj magnezu. Jedyne co, to może nie bierz na raz, bo magnez generalnie się nie lubi z innymi tabletkami. Besins nie z jedzeniem, ale przeczytaj jeszcze ulotkę, bo ja go krótko brałam, więc już nie pamiętam dokładnie.
Byłam właśnie odebrać bo zamawiali mi 60zl opakowanie, co za ceny ..tak wspierają ciążę ..

Dziewczyny a co sądzicie o poduszce do karmienia? Potrzebny czy zbędny gadżet? Mam taką poduszkę ciążową do spania i jest duża więc do karmienia będzie mało poręczna i zastanawiam się nad zakupem takiej mniejszej.

Dziewczyny a co sądzicie o poduszce do karmienia? Potrzebny czy zbędny gadżet? Mam taką poduszkę ciążową do spania i jest duża więc do karmienia będzie mało poręczna i zastanawiam się nad zakupem takiej mniejszej.
U mnie w szpitalu do tego stopnia potrzebna, ze jak nie masz swojej, to pożyczają szpitalną🙂 No ale.wiadomo... kiedyś poduszek.nie było, a dzieci kobiety karmiły😁

reklama
wszystko zależy jak będzie wygodnie Ci karmić itd :) mi najwygodniej było na leżąco i nigdy nie używałam 🙈🙈🙈 ale jak ktoś lubi karmić w fotelu to pewnie bardzo przydatna 🙈🙈

Do góry