reklama
kaha216
Moderator
Magne b6 forte i shoty chelamag b6Magnez kupujecie zwykły czy ten magne b6 forte ?
kociamama.
Moderator
Ja kupilam zwykly, ale dostalam zalecenia zeby zaczac go brac dopiero jak cos sie zacznie dziac wiec wolalam nie przesadzicMagnez kupujecie zwykły czy ten magne b6 forte ?
Anulka4247
Fanka BB :)
Mi na tej izbie przyjęć lekarz kazał kupić magnezin, tam jest sam magnez. Ale chyba będę brała dwie z tym B6 a cztery te zwykłe.Magnez kupujecie zwykły czy ten magne b6 forte ?
Ja mam ten progesteron besins i właśnie nie wiem czy nie za dużo teraz z magnezem będzieMi na tej izbie przyjęć lekarz kazał kupić magnezin, tam jest sam magnez. Ale chyba będę brała dwie z tym B6 a cztery te zwykłe.
aspekt
One inaczej działają, także nie odstawiaj magnezu. Jedyne co, to może nie bierz na raz, bo magnez generalnie się nie lubi z innymi tabletkami. Besins nie z jedzeniem, ale przeczytaj jeszcze ulotkę, bo ja go krótko brałam, więc już nie pamiętam dokładnie.Ja mam ten progesteron besins i właśnie nie wiem czy nie za dużo teraz z magnezem będzie
Byłam właśnie odebrać bo zamawiali mi 60zl opakowanie, co za ceny ..tak wspierają ciążę ..One inaczej działają, także nie odstawiaj magnezu. Jedyne co, to może nie bierz na raz, bo magnez generalnie się nie lubi z innymi tabletkami. Besins nie z jedzeniem, ale przeczytaj jeszcze ulotkę, bo ja go krótko brałam, więc już nie pamiętam dokładnie.
crainte
U mnie w szpitalu do tego stopnia potrzebna, ze jak nie masz swojej, to pożyczają szpitalną No ale.wiadomo... kiedyś poduszek.nie było, a dzieci kobiety karmiłyDziewczyny a co sądzicie o poduszce do karmienia? Potrzebny czy zbędny gadżet? Mam taką poduszkę ciążową do spania i jest duża więc do karmienia będzie mało poręczna i zastanawiam się nad zakupem takiej mniejszej.
reklama
wszystko zależy jak będzie wygodnie Ci karmić itd mi najwygodniej było na leżąco i nigdy nie używałam ale jak ktoś lubi karmić w fotelu to pewnie bardzo przydatnaDziewczyny a co sądzicie o poduszce do karmienia? Potrzebny czy zbędny gadżet? Mam taką poduszkę ciążową do spania i jest duża więc do karmienia będzie mało poręczna i zastanawiam się nad zakupem takiej mniejszej.