crainte
Fanka BB :)
Mój mąż zawsze powtarza: "A Ty myślisz, że jesteś jedyna, co z pierdołami pisze?" :-)ja wiem, ale czasem wole spanikować tu, niż jej gitarę zawracać ale tak, lekarz to lekarz...
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mój mąż zawsze powtarza: "A Ty myślisz, że jesteś jedyna, co z pierdołami pisze?" :-)ja wiem, ale czasem wole spanikować tu, niż jej gitarę zawracać ale tak, lekarz to lekarz...
poplucz sobie kilka razy dziennie ciepla woda z sola i soda, dodatkowo mozesz sobie kupic pre**len gardlo i pij duzo herbatki z miodem i cytrynka. Trzymam kciuki, zebys sie szybko wykurowalaKrzywa mi się zbliża i badania a od córki się zaraziłam i już zaczyna mnie boleć gardło przy połykaniu.Jak nigdy od niej mnie nic nie łapalo tak teraz w ciąży odrazu.
Żeby sodę dodać nie wiedziałam ,zaraz herbatkę sobie zrobię a potem ta mieszankępoplucz sobie kilka razy dziennie ciepla woda z sola i soda, dodatkowo mozesz sobie kupic pre**len gardlo i pij duzo herbatki z miodem i cytrynka. Trzymam kciuki, zebys sie szybko wykurowala
Ja zawsze na szklanke cieplej wody daje lyzeczke soli i pol lyzeczki sody, tak mi kiedys doradzil lekarz i zawsze dziala. A jak czuje, ze jest masakra to robie sobie turbo moc i daje taka czubata lyzeczke soli, nie mam pojecia czy to cos w ogole zmienia ale usta mi wypala na pewno a jak czuje ten okropny smak to mam wrazenie, ze szybciej pomozeŻeby sodę dodać nie wiedziałam ,zaraz herbatkę sobie zrobię a potem ta mieszankę
Spróbuję od delikatnej wersjiJa zawsze na szklanke cieplej wody daje lyzeczke soli i pol lyzeczki sody, tak mi kiedys doradzil lekarz i zawsze dziala. A jak czuje, ze jest masakra to robie sobie turbo moc i daje taka czubata lyzeczke soli, nie mam pojecia czy to cos w ogole zmienia ale usta mi wypala na pewno a jak czuje ten okropny smak to mam wrazenie, ze szybciej pomoze
To lepiej przełożyć krzywą aż infekcja minie. Ja w czasie zapalenia zatok miałam wysoki cukier. Poza normami dla ciąży. Infekcja się skończyła i cukier w normie. Na gardło można jeszcze tantum verde w sprayu.Krzywa mi się zbliża i badania a od córki się zaraziłam i już zaczyna mnie boleć gardło przy połykaniu.Jak nigdy od niej mnie nic nie łapalo tak teraz w ciąży odrazu.
No chyba będę musiała tak zrobić w piątek będę mieć skończone 26tyg i położna mówiła że mam iść robić krzywa 30czerwca , ale do 28tyg można, choć napierala właśnie na ten termin nie wiem czemuTo lepiej przełożyć krzywą aż infekcja minie. Ja w czasie zapalenia zatok miałam wysoki cukier. Poza normami dla ciąży. Infekcja się skończyła i cukier w normie. Na gardło można jeszcze tantum verde w sprayu.