reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Październikowe mamy 2022

Macie jakieś przeczucia co do płci? :)
My wizytujemy 2.03 dopiero :p

Tak się jeszcze zapytam, jak się zapatrujecie w późniejszym czasie na grupę na fb? Strasznie mnie irytują reklamy, a komputer mieli i mieli :|
Ja nawet nie mam FB.
Co do płci to mojej przeczucia zawszę są odwrotne. Z córką byłam pewna że będzie chłopiec i miała mieć na imię Antek 😉
Przy drugiej czułam że dziewczynka ale nie wiem jakiej płci był maluszek, w trzeciej czułam że dziewczyna a badnia genetyczne płodu wskazały że to był chłopiec

reklama
Pytanie do dziewczyn, które biorą luteinę dopochwowa. Czy też macie takie białe upławy na majtkach? Zazwyczaj białe, czasem lekko brudne,brunatne.

O nawet nie wiedziałam, że tak się da zamknąć tu jakąś grupkę :)
Przy pierwszej ciąży przeniosłyśmy się z innego forum na zamkniętą grupkę na fb, bo po prostu było i jest wygodniej :D

Ale rozumiem Was :)

Ja w pierwszej ciąży czułam chłopczyka od początku. Tym razem nie wiem. Nie mam przeczuć. Ogólnie jakaś jestem spokojniejsza :)

Pytanie do dziewczyn, które biorą luteinę dopochwowa. Czy też macie takie białe upławy na majtkach? Zazwyczaj białe, czasem lekko brudne,brunatne.
W poprzedniej ciąży gdy byłam luteinę to napalm białe upaławy to były resztki tabletki, a dodatkowo były zabarwione na brązowo bo miałam plamienia

Macie jakieś przeczucia co do płci? :)
My wizytujemy 2.03 dopiero :p

Tak się jeszcze zapytam, jak się zapatrujecie w późniejszym czasie na grupę na fb? Strasznie mnie irytują reklamy, a komputer mieli i mieli :|
Mi się marzy córeczka, ale wiadomo i tak będę najszczęśliwsza jak będzie drugi synek byleby zdrowy 😊
My mamy tutaj na forum zamknięta grupe kwietniowe mamy 2020 jest nas kilkanaście, tyle te które się udzielaly i nadal udzielaja, mam nadzieję , że tutaj też tak z biegiem czasu zrobimy, to co tutaj piszemy każdy może czytać, a myślę ze będą coraz bardziej prywatne sprawy poruszane🤔

Mi się marzy córeczka, ale wiadomo i tak będę najszczęśliwsza jak będzie drugi synek byleby zdrowy 😊
My mamy tutaj na forum zamknięta grupe kwietniowe mamy 2020 jest nas kilkanaście, tyle te które się udzielaly i nadal udzielaja, mam nadzieję , że tutaj też tak z biegiem czasu zrobimy, to co tutaj piszemy każdy może czytać, a myślę ze będą coraz bardziej prywatne sprawy poruszane🤔
Ja jakoś całe życie marzyłam o córeczce, którą bedę stroic w kokardy i sukieneczki ale fakt najważniejsze żeby fasolka była zdrowa więc płeć schodzi na 2gi plan :)
Też mi się wydaje, że z czasem możemy zrobić grupę zamkniętą :)

O nawet nie wiedziałam, że tak się da zamknąć tu jakąś grupkę :)
Przy pierwszej ciąży przeniosłyśmy się z innego forum na zamkniętą grupkę na fb, bo po prostu było i jest wygodniej :D

Ale rozumiem Was :)

Ja w pierwszej ciąży czułam chłopczyka od początku. Tym razem nie wiem. Nie mam przeczuć. Ogólnie jakaś jestem spokojniejsza :)
94 z nazwy Twojego loginu oznacza, że jesteś rocznik 94? :D

reklama
Do góry