Jej mi się zawsze wydaje, że dzieciaki mają mało płynu. Strasznie się cisną. Nawet lekarz się nad tym przy ostatnim USG na chwilę zatrzymał, ale stwierdził, że jest ok. W poniedziałek mam kolejne usg, mam nadzieję, że będą miały więcej wód.ja byłam teraz na dwóch połówkowych prywatnie i też mam tylko "w normie". Pamiętam, że w poprzedniej ciąży na połówkowym lekarka napisała, że mało płynu i że nie może z tego powodu zbadać dziecka, możliwe że podawała wtedy AFI.
reklama
Mi tylko płyn opisał w połówkowych a tak to ten mi nic nie wspomina ile jestJej mi się zawsze wydaje, że dzieciaki mają mało płynu. Strasznie się cisną. Nawet lekarz się nad tym przy ostatnim USG na chwilę zatrzymał, ale stwierdził, że jest ok. W poniedziałek mam kolejne usg, mam nadzieję, że będą miały więcej wód.
Koniczynka93
Fanka BB :)
Ja też mam tylko napisane że płyn owodniowy prawidłowy. A niżej jest to AFI ale lekarz nie wpisał tych dwóch wartości
Alkaa
Też mam tylko w normie napisaneJakie macie dokładne specjalistyczne opisy, ja mam tylko płyn owodniowy w normie napisane
To tak w sam razJa byłam teraz 21+1 i waga 384g
Ja mam opis płyn owodniowy prawidłowy i podane AFI (cm) 14. MVP lekarz nie wpisałJakie macie dokładne specjalistyczne opisy, ja mam tylko płyn owodniowy w normie napisane
reklama
Anulka4247
Hej ja też z okolic Piaseczna i mam termin na 4.10. Może się na porodówce spotkamyHej dziewczyny dzisiaj dowiedziałam się o tym fajnym forum i chciałabym do Was dołączyć. Termin mam na 3 października, będzie dziewczynka Jestem z okolic Piaseczna