reklama
Ja byłam teraz 21+1 i waga 384g
Jak wagi waszych dzieci ? Ja w sobotę będę mieć 23tyg a młody już ma 620g, pierwsza urodziłam z normalną waga 3650 i długa 56cm identycznie jak mamusia miała wymiary , ciekawe jak teraz będzie
To tak w sam razJa byłam teraz 21+1 i waga 384g
Ja mam opis płyn owodniowy prawidłowy i podane AFI (cm) 14. MVP lekarz nie wpisałJakie macie dokładne specjalistyczne opisy, ja mam tylko płyn owodniowy w normie napisane
Anulka4247
Fanka BB :)
Hej ja też z okolic Piaseczna i mam termin na 4.10. Może się na porodówce spotkamyHej dziewczyny dzisiaj dowiedziałam się o tym fajnym forum i chciałabym do Was dołączyć. Termin mam na 3 października, będzie dziewczynka Jestem z okolic Piaseczna
Anulka4247
Ja miałam w 20+1 wagę 410, powiedział że będzie duży chłopak. Teraz idę na powtórkę. To będzie akurat 24+0, zobaczymy ile będzie ważył aż się bojęJak wagi waszych dzieci ? Ja w sobotę będę mieć 23tyg a młody już ma 620g, pierwsza urodziłam z normalną waga 3650 i długa 56cm identycznie jak mamusia miała wymiary , ciekawe jak teraz będzie
Oo, jak miło Planujesz rodzić w Piasecznie św Anny?Hej ja też z okolic Piaseczna i mam termin na 4.10. Może się na porodówce spotkamy
Oo no to spory był na ten czasJa miałam w 20+1 wagę 410, powiedział że będzie duży chłopak. Teraz idę na powtórkę. To będzie akurat 24+0, zobaczymy ile będzie ważył aż się boję
reklama
Alkaa
No strasznie się nakrecilam, cała noc z nerwów nie spalam:/ ale tak mnie właśnie skopał że dziś będę spać spokojnie wymaz był z kanalu szyjki, i też było mega nieprzyjemnie...to nawet nie chce myśleć jak by było z cewkiu mnie od jakiegoś tygodnia meeeega się rusza, aż jestem zdziwiona, że jest taka silna wszyscy mówia, że przy chodzeniu dziecko się uspokaja, a moja wtedy tak się pręży, że muszę przystawać.... ale czasem jest tak że kilka godzin nie rusza się wcale i wtedy też mi się lampka zapala. Myślę, że to całkiem normalne, a im bardziej zwracasz na to uwagę i się na tym skupiasz to gorzej... a że okoliczności są jakie są to się nakrecasz pewnie.
co do Twojej ureaplasmy to miałaś wymaz z pochwy czy cewki? ja z pochwy miałam przed ciąża i posiewy były ujemne, ale że mam ciągle erytrocyty (tylko) w moczu to nefrolog podsunął żeby zrobić wymaz z cewki i dzisiaj go miałam........... bez komentarza co za uczucie paskudne... i też czekam na wyniki, chociaż jeśli posiewy z pochwy były ujemne to raczej małe prawdopodobieństwo że będą w cewce siedziały
To trzymam kciuki żeby wyniki były ujemne!️