Magdalenams
Fanka BB :)
Oczywiście byle by był długi.A czy któraś z Was śpi z rogalem? Powoli zaczyna robić mi się strasznie niewygodnie. Czy polecacie jakiś konkretny model?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oczywiście byle by był długi.A czy któraś z Was śpi z rogalem? Powoli zaczyna robić mi się strasznie niewygodnie. Czy polecacie jakiś konkretny model?
Dobra rada z tym kształtemJa mam z allegro w kształcie U, jest fajny. Wcześniej zamówiłam mniejszy i nie pasowało mi że przy zmienianiu boku musiałam caly rogal obracać, więc U moim zdaniem najlepszy. Natomiast szczerze mówiąc jakościowo ten mój zostawia trochę do życzenia bo ja śpie na nim z miesiąc i już zrobił się bardzo miekki, obawiam się że do końca ciąży całkowicie się zpłaszczy
ta książka ma wysoką ocenę na "lubimy czytać", ale moim zdaniem niesłusznie. Mnóstwo tematów potraktowanych pobieżnie, nie dowiedziałam się niczego nowego, a to moja pierwsza ciąża. Historię mam pomijałam, bo wg mnie były zbędne. Plus za to, że jest to książka osadzona w polskich realiach.
Dokladnie to samo pomyslalam, bede tylko czekac jak te czarne scenariusze czaja sie zza roguA co polecasz z czytanych? :-) Jak znam siebie, jak zacznę czytać o czarnych scenariuszach to wszystkie znajdę u siebie i wyrzucę kable z domu
Pytalam tu o poduszki ciazowe jakis czas temu. Dziewczyny polecaly w ksztalcie c i u. Z tego co widze na rynku jest jednak wiecej c ewentualnie w ksztalcie 9 ale z tego co slyszalam u jest najwygodniejsze chociazby przy obracaniu sie w nocy na drugi bok.Dobra rada z tym kształtem
Jak ma mi dać spokój, to chyba się na nią zdecydujęPodzielam Twoja opinie, tez kupiłam zachęcona dobra ocena, ale wg mnie wiele tematów jest po prostu oczywistych, a kwestie o których chciałabym się dowiedzieć więcej są opisane w pigułce. Teraz zaczęłam „w oczekiwaniu na dziecko” Heidi Murkoff, ale za mało przeczytałam by sie wypowiedzieć. Czytałam tez cudowne 9 miesięcy, nie jest to typowa książka o ciąży z opisem co sie dzieje tydzien po tygodniu, a wywiady z mniej i bardziej znanymi osobami, natomiast mi przyniosła dużo spokoju, ze ciaza to nie tylko zagrożenia czyhające za rogiem
zrób próby watrobowe z krwiMiałam dzisiaj badania krwi i moczu i jestem załamana... Ba! ze-srana wręcz, że z dzieckiem będzie coś nie tak... wizytę mam 12.05, ale do tego czasu chyba umrę ze strachu. W moczu (generalnie to był drugi sik bo przy pierwszym zapomniałam kubka wziąć) wyszla obecna bilirubina i lekko wzmożony urobilinogen. Leukocyty i bakterie też są obecne... Boję się, że to jakaś cholestaza albo inna ch*lera. Martwić się?
A mogą być takie ciulowe wyniki przez to, ze zjadłam o 8 rano kanapkę? (Nie dałabym rady wytrzymać w ciąży do 11:30 na czczo) dodam tez, ze chyba za mało pije wody W czwartek mam lekarza…zrób próby watrobowe z krwi
Wiesz jeśli to jest niewiele podniesione to różne rzeczy mogły mieć wpływ. Natomiast wg mnie skontrolować trzeba, zrobić dodatkowe badania.Miałam dzisiaj badania krwi i moczu i jestem załamana... Ba! ze-srana wręcz, że z dzieckiem będzie coś nie tak... wizytę mam 12.05, ale do tego czasu chyba umrę ze strachu. W moczu (generalnie to był drugi sik bo przy pierwszym zapomniałam kubka wziąć) wyszla obecna bilirubina i lekko wzmożony urobilinogen. Leukocyty i bakterie też są obecne... Boję się, że to jakaś cholestaza albo inna ch*lera. Martwić się?