szkoda... zwłaszcza, że jest tu wiele doświadczonych kobiet, to będzie moje pierwsze dziecko, wszystko dla mnie jest nowe, jestem pełna obaw...Też chciałabym dołączyć, niestety widzialam gdzies info "ze nie przyjmują już nowych". szkoda, duzo wartościowych informacji nas omija.
Zdrowia Dziewczyny!
reklama
Sajfik
Fanka BB :)
Nie, chyba chodziło o to żeby poznać najpierw tutaj Was ale na prywatnym dużo jest tez tematów rodzinnych, prywatnych, zdjęć brzuszków, zdjec dzieci itd - omijaja Was prywatne historie ale mam nadzieje ze sie niedlugo zobaczymy tez na priv ! Niestety nie odpowiadam za przyjmowanie ale trzymam kciukiTeż chciałabym dołączyć, niestety widzialam gdzies info "ze nie przyjmują już nowych". szkoda, duzo wartościowych informacji nas omija.
Zdrowia Dziewczyny!
Sajfik
Ja też troche jestem zielona, to moja pierwsza ciąża i mam wrażenie ze czasem za bardzo dociekam, za mocno sie martwie i za bardzo obawiam. Witaj w klubieszkoda... zwłaszcza, że jest tu wiele doświadczonych kobiet, to będzie moje pierwsze dziecko, wszystko dla mnie jest nowe, jestem pełna obaw...
Magdalenams
Weź. Wcale się nie udzielasz a siejesz ferment. Oczywiście że przyjmujemy stopniowo. Jeśli tylko się pojawiają dziewczyny, które tu piszą i są aktywne to się je dodaje.Też chciałabym dołączyć, niestety widzialam gdzies info "ze nie przyjmują już nowych". szkoda, duzo wartościowych informacji nas omija.
Zdrowia Dziewczyny!
Nie musisz być taka nieuprzejma. Nie udzielamWeź. Wcale się nie udzielasz a siejesz ferment. Oczywiście że przyjmujemy stopniowo. Jeśli tylko się pojawiają dziewczyny, które tu piszą i są aktywne to się je dodaje.
Się bo wszystko przeniosło się na prywatne forum i rzadko zdarzają się tematy na które moge odpowiedzieć .Nie musisz być taka nieuprzejma. Nie udzielam
Natomiast to co pojawia się tu na bieżąco sprawdzam i czytam.
Magdalenams
Fajnie. To teraz się przenieś na prywatę żeby dalej czytać o kimś. Brawo.Się bo wszystko przeniosło się na prywatne forum i rzadko zdarzają się tematy na które moge odpowiedzieć .
Natomiast to co pojawia się tu na bieżąco sprawdzam i czytam.
Fajnie. To teraz się przenieś na prywatę żeby dalej czytać o kimś. Brawo.
a co Ty się gotujesz ma termin na październik i tyle powinno Ci wystarczyć. Nie każdy może wisieć na telefonie całe dnie. Zamiast być wsparciem dla siebie to burzysz się bez celu. A Ty o nikim nic nie czytasz.???Nie wydaje mi się. Po to jest to forum żeby podzielić się swoimi doświadczeniami bez czytania się nie daFajnie. To teraz się przenieś na prywatę żeby dalej czytać o kimś. Brawo.
reklama
Magdalenams
To niech się dzieli raz na miesiąc tu.a co Ty się gotujesz ma termin na październik i tyle powinno Ci wystarczyć. Nie każdy może wisieć na telefonie całe dnie. Zamiast być wsparciem dla siebie to burzysz się bez celu. A Ty o nikim nic nie czytasz.???Nie wydaje mi się. Po to jest to forum żeby podzielić się swoimi doświadczeniami bez czytania się nie da