reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Październikowe mamy 2022

reklama
Jeszcze się nie znam ale ok 21 i jajecznica z pieczarkami to była...pewno nie mogę już a nie wiedziałam
Na badaniu bylam o 7 rano...
No nic powtórzę choć na czczo za tydzień jak sie wprawie
Dzięki za wskazówki. Mega cenne bo teraz jestem na etapie "nie mdli" to się trzeba pilnować widocznie

Jeszcze się nie znam ale ok 21 i jajecznica z pieczarkami to była...pewno nie mogę już a nie wiedziałam
Jesli po 23 nic nie jadłaś i rano zrobilas badanie to niestety ale masz cukrzycę ciążową. Jeśli jadłaś gdzieś po 24, a o 7 mialas badanie no to też badanie jest nie do konca prawidłowo wykonane.

Nie powtarzaj badania, bo te badanie powinno się robić jak lekarz zleci. Jesli po 23 nie jadłaś to juz masz zachowany odstep 8h. Także niestety ale masz cukrzycę ciazowa. Do lekarza z tymi wynikami i do diabetologa raz dwa!
Już jestem poumawiane
Podziwiam że dla ciebie to takie proste.Dla mnie czarna magia..a najgorsze obiady

Też tak myślałam.... diagnostyka dalsza przed nami
Myslalam, że konflikt serologiczny jest wtedy kiedy matka ma rh-, a ojciec rh+....
W obu przypadkach. Tu nie chodzi ze jest konflikt między Toba a partnerem. Tylko, ze moze wystapic konflikt serologiczny miedzy Toba a Twoim dzieckiem. Dziecko moze odziedziczyć grupę krwi po Tobie lub po ojcu. Dlatego lepiej zapytac o zastrzyk, który robia po 20 tc.

reklama
Też tak mam. Czekam na prenatalne jak na zbawienie. Po usg jeśli wszystko wyjdzie pomyślnie chcę powiedzieć mojej babci. Póki co do piątku się na zmiane stresuje i modlę:D
ooo ja też czekam na piątek....
Prenatalne to przede wszystkim. Im bliżej to stres i podekscytowanie sie miesza.

Ale mówili dziś w tv ze Biden przyjeżdża w pt tez... nie wiedziałam ze wie kiedy mam urodziny🤣🤣🤣 Ale prezent przyjmę 🤣🤣

Do góry