Betty2
Fanka BB :)
Tak,późno jem...ale mam wrażenie że ten odstęp 7 godzin do rana byłA nie zjadłaś za późno kolacji wczoraj?
No widzicie co krok to błąd...Jestem beznadziejna
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tak,późno jem...ale mam wrażenie że ten odstęp 7 godzin do rana byłA nie zjadłaś za późno kolacji wczoraj?
Jeszcze się nie znam ale ok 21 i jajecznica z pieczarkami to była...pewno nie mogę już a nie wiedziałamMialas prawidłowy odstep zachowany? Do badania musisz iść na czco i od kolacji 8-12h.
Na badaniu bylam o 7 rano...Jeszcze się nie znam ale ok 21 i jajecznica z pieczarkami to była...pewno nie mogę już a nie wiedziałam
Jesli po 23 nic nie jadłaś i rano zrobilas badanie to niestety ale masz cukrzycę ciążową. Jeśli jadłaś gdzieś po 24, a o 7 mialas badanie no to też badanie jest nie do konca prawidłowo wykonane.Jeszcze się nie znam ale ok 21 i jajecznica z pieczarkami to była...pewno nie mogę już a nie wiedziałam
Nie jadłam po 23Jesli po 23 nic nie jadłaś i rano zrobilas badanie to niestety ale masz cukrzycę ciążową. Jeśli jadłaś gdzieś po 24, a o 7 mialas badanie no to też badanie jest nie do konca prawidłowo wykonane.
Nie powtarzaj badania, bo te badanie powinno się robić jak lekarz zleci. Jesli po 23 nie jadłaś to juz masz zachowany odstep 8h. Także niestety ale masz cukrzycę ciazowa. Do lekarza z tymi wynikami i do diabetologa raz dwa!Nie jadłam po 23
Ehh
Powtórzę to naczczo za jakiś czas
Już jestem poumawianeNie powtarzaj badania, bo te badanie powinno się robić jak lekarz zleci. Jesli po 23 nie jadłaś to juz masz zachowany odstep 8h. Także niestety ale masz cukrzycę ciazowa. Do lekarza z tymi wynikami i do diabetologa raz dwa!
Też tak myślałam.... diagnostyka dalsza przed namiMyslalam, że konflikt serologiczny jest wtedy kiedy matka ma rh-, a ojciec rh+....
Też tak myślałam.... diagnostyka dalsza przed nami
W obu przypadkach. Tu nie chodzi ze jest konflikt między Toba a partnerem. Tylko, ze moze wystapic konflikt serologiczny miedzy Toba a Twoim dzieckiem. Dziecko moze odziedziczyć grupę krwi po Tobie lub po ojcu. Dlatego lepiej zapytac o zastrzyk, który robia po 20 tc.Myslalam, że konflikt serologiczny jest wtedy kiedy matka ma rh-, a ojciec rh+....
ooo ja też czekam na piątek....Też tak mam. Czekam na prenatalne jak na zbawienie. Po usg jeśli wszystko wyjdzie pomyślnie chcę powiedzieć mojej babci. Póki co do piątku się na zmiane stresuje i modlę