Magdalenams
Fanka BB :)
Może i nie miały ale czy to było dobre moja teściowa urodzila 6 dzieci bez problemów ale nie może się nachwalić teraźniejszego podejścia do życia i zdrowia. I chodzi tu też o wklad ojca w dom i wychowanie dzieciWłaśnie tak się trochę czuje! Poszłam do niego jeszcze z morfologią coś tam mnie zastanawiało, bodajże wysoka hemoglobina. Powtórzyłam sobie te badanie, wyszły drugi raz już w normie, a on do mnie z tekstem :"myśli pani, że pani babcia i mama miały robione takie szczegółowe badania jak były w ciąży? Ze spokojem". Niby coś w tym jest ale no bez przesady, kto ma interpretować wyniki jak nie on
Jeszcze czekam aż moja babcia przyjedzie bo chcę z nią właśnie pogadać jak to kiedyś było. Jak się dowiadywały o ciąży, czy pamięta czy ktoś poronił czy nie mógł mieć dzieci.
Wszystkiego co najpiękniejszecześć dziewczyny. Witam się z Wami po weekendzie, który był bardzo intensywny dla mnie. Dzisiaj mam urodziny ️, a świętowaliśmy cały weekend, goście i jeszcze raz goście. Zaparłam się sama w sobie i powiem Wam, ze nawet się dobrze czułam przez te 2 dni, co prawde dalej niewiele mogę zjeść, ale oprócz słuchaj bułki w sobotę zjadłam kawałek pizzy( czego szybko pożałowałam), a wczoraj przyjechali moi Rodzice i Mama przywiozła mi pierogi to było najlepsze co jadłam od 3 tyg, dzisiaj na śniadanie tez 3 pierożki i jest okej, trochę mam zapasu, wiec bede sobie dozować ta przyjemność, bo są na prawdę przepyszne!
Ale wczoraj wieczorem jak już posprzątaliśmy i ogarnęliśmy w domu to poczułam takie zmęczenie, ból nóg i kręgosłupa, padłam.
Dzisiaj kończę magiczne 27 lat, wiec wierze, ze to będzie dobry rok i kolejne urodziny będę świętować z moim maluszkiem
Miłego dnia! ️